Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponovno poplava
Povratak na članak

Izlile se rijeke na području Karlovca, vrhunac vodenog vala tijekom noći

Zbog klizišta koje se zbog kiša pojavilo u mjestu Solina, cijelo šire glinsko područje ostalo je bez pitke vode

Komentari 5

BA
balic
14:23 24.10.2014.

Opet poplave a ja mislio da se grade nasipi bar tako je nas premijer nedavno za javnost rekao.. Stvarno nam je dosta obmanjivanja samo da bi oni imali svoj mir a mi poplave .

VL
Avatar gladnijura
gladnijura
14:09 24.10.2014.

A svi oni nasipi i vreće izgrađeni prije par tjedana, netragom nestali. Sad opet sve ispočetka!

VL
TH
than
22:16 24.10.2014.

Kod nas ne samo da se krivo radi, nego se ocigledno nista ne radi. Javni dug drzave je preko 250 milijardi kuna... Sa tim parama napravis i nasipe i ceste i zeljeznicu i tvornice subvencioniras... I gdje smo tu mu ? Nasipi neki jos iz vremena AustroUgarske, zeljeznice katastrofa, tvornica nema, a ono malo cesta sto napravili dajemo u neku monetizaciju. Sve pokradeno...

VL
VO
vodenko
22:54 24.10.2014.

protiv tolikih padalina se ne može. poplave bile 2010, pa nista skoro 3 godine. tko zna možda opet par godina bude suša.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.