Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U srijedu odluka
Povratak na članak

Karlovac čeka mišljenje ministarstva o skloništu za životinje

Zaštitari životinja kazali su kako je Grad pokazao volju za razgovorom, slušanjem drugog mišljenja, te da su sada na potezu gradonačelnik i Gradsko vijeće

Komentari 6

KG
Kings-Gambit
11:00 27.09.2016.

Zapravo plaćaju porez - cijepljenje protiv bjesnoće. Sa medicinskog stajališta nema potrebe za tako čestim revakcinacijama.

VL
CR
cronada
18:12 27.09.2016.

Ljudi si mogu sluziti svojim svjescu I potraziti pomoc a zivotinje to ne mogu stoga su ovisni o covjeku. Ali I pate I umiru zbog covjeka!😕

VL
VE
verica2
08:35 27.09.2016.

Molim urednike Večernjeg da se malo pozabave napuštenim ljudima - beskućnicima, starima, osamljenima......Psima je posvećena posebna rubrika, ali ni to nije dovoljno, nego su svaki dan i u udarnim vijestima. Da stvar bude bolja, vlasnici pasa čak ne plaćaju porezz na svoje "ljubimce" .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.