Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadila se

Karleuša: Dačić je pravi premijer, gledao me u oči, a ne u grudi!

jelena karleuša (1)
Twitter
26.01.2013.
u 13:06

- Onaj tko me gleda ravno u oči, u ovakvoj haljini, ima svu snagu, volju i kapacitet biti premijer jedne države

Sudeći prema kriterijima srbijanske turbo-folk zvijezde Jelene Karleuše, Srbija ima pravu osobu za premijera. Karleuša je ostala iznenađena nakon što se susrela s Dačićem na jednoj proslavi jer ju je premijer Srbije gledao u oči, a ne u njen bujni dekolte.

  - Onaj tko me gleda ravno u oči, u ovakvoj haljini, ima svu snagu, volju i kapacitet biti premijer jedne države, pohvalila je Karleuša srbijanskog premijera Ivicu Dačića, te objavila fotografiju tog njihovom susreta na svom Twitter profilu.

Njeni pratitelji na Twitteru su komentirali da je to znak da je Dačić stvarno karakter, no neki su i ustvrdili: "Kako da nas on vodi, kada ni ne zna gdje bi trebao gledati!"

Komentara 9

BA
baš
16:03 26.01.2013.

A ti se obukla da bi ti on gledao oči? Vjerojatno je gledajući te u oči vidio tvoju "dubinu, sve do ****e". Osim toga gleda se ono što je u izlogu, što bi on trebao biti pokvaren jer gleda u ono što mu se "servira"?

Avatar Idler 3
Idler 3
17:04 26.01.2013.

Ne znam tko je Kerluša, ne znam tko je Dačić al mi tek ni jasno kaj bi riječ "pravi" trebala značit u cijelom kontekstu ???

MA
mališa
17:45 26.01.2013.

U stvari, njoj je krivo što ju je ignorisao. Ona se pripremila i namestila za gledanje, a on ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije