Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smirivanje tenzija
Povratak na članak

Karl Erjavec: Nećemo profitirati na račun Hrvatske

Pitanja bivše Ljubljanske banke i ratifikacija hrvatskog pristupnog ugovora s EU privest će se kraju čim Hrvatska povuče punomoći za tužbe protiv Ljubljanske banke na hrvatskim sudovima

Komentari 8

SE
sestrićna
21:20 28.01.2013.

mislim da je vrijeme da se zapljeni slo imovina u hr-- financisjki onoliko koliko je dužna ljubljanska banka i sve će biti riješeno za 5 min--

VL
Avatar ljutatrava
ljutatrava
20:56 28.01.2013.

..znači,..ništa novo,ostaju pri svome..da nas pokradu..da mi na to pristanemo pa ćemo si biti dobri...ne bude to tako išlo

VL
MI
Miro
21:25 28.01.2013.

Herjavcu će biti prihvatljivo kad Hrvatska odustane od milijuna koje joj Slovenija duguje. Sve drugo je priča za naivne. Kompromisno rješenje, rješenje je na hrvatsku štetu. Slovenski službeni lopovi i kradljivci privatne imovine mnoštva štediša, toliko su drski i bezsramni, da su u stanju ugled svoje zemlje kao i svoj osobni baciti u blato međunarodnog srama i i gađenja ugleda kako bi bezobrazno hrvatskim i BiH štedišama oteli teško zarađen novac. Nikada nikome nisam reako pljuc sada kažem tri puta pljuc, pljuc, pljuc.

VL
CK
cuger koji sjedi
21:53 28.01.2013.

ne treba nama nikakva eu, kad će mo imat plaće Hrvatske, a namete europske. fućkaš to.

VL
ČA
čarli123
07:47 29.01.2013.

Ni po cjenu ulaska u EU nesmijemo im oprostiti dug Ljubljanske banke.,pa zar će nas još i oni ucjenjivati?

VL
IS
isekula5
09:08 29.01.2013.

Kako je ovaj Erjavec licemjeran. Kaže da neće profitirati, pa zašto nas onda očigledno ucjenjuju, pa tu su stvari barem jasne, građani imaju svoju štednju na koju imaju pravo na kamateu, naka im to isplate i stvar riješena. Pa svakom iskrenom i pametnom političaru to treba biti jasno osim naravno slovenskim pokvarenim političarima koji imaju svoje teorije koje nemaju veze s zdravom pameti.

VL
MO
mojzagi
15:36 29.01.2013.

Kako je to nisko kad jedan ima mogucnost drugome nanjeti zlo i time ga ucjenjuje.

VL
PK
Pero Kvrzica
16:51 29.01.2013.

Nije problem u Slovencima koji koriste situaciju i ucjenjuju nego u nasoj drzavnoj politici po kojoj "EU nema alternative". Treba samo malo bolje razmisliti nad takvom izjavom. I skuziti koji horor od politike mora stajati iza toga. Kolonija smo bili u KundK, kolonija Srbima u Ju, kolonija cemo ostati u EU. Steta, jer je nakon pobjede u ratu bilo moralnog potencijala za razviti jaku i stabilnu drzavu. A umjesto toga skinuli smo gace pa tko i kad treba ili hoce naleti i zabije. Iluzija je misliti da ce u EU biti drugacije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.