Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI UDAR

Kardinal Bozanić zabranio Sudčevo raspelo u Jaski

sudac (1)
Tomislav Miletic/PIXSELL
22.04.2010.
u 21:05

Sudac nema komentara i dovršava raspelo, a Udruga policije i branitelja iz Jastrebarskog šokirana je odlukom Kaptola.

Novi udar crkvenih vlasti na mladog karizmatika: Kaptol ne dopušta postavljanje raspela ispred crkve u Jastrebarskom. U župni ured u Jasku stigao negativan odgovor Nadbiskupskog duhovnog stola.

Raspelo je namijenjeno svim žrtvama na ovim prostorima, a podršku su mu dale brojne udruge branitelja i sam vojni biskup mons. Juraj Jezerinac. Sudac nema komentara i dovršava raspelo, a Udruga policije i branitelja iz Jastrebarskog šokirana je odlukom Kaptola.

Iz odluke Kaptola vidi se da je Sudac i dalje pod velikim pritiskom i zabranama, ali i odgovor kardinala Bozanića na ideju da se u Jastrebarskom gradi Sudčev duhovni centar Milosrdnog Isusa, koji je karizmatik predstavio gradonačelniku Jaske prošli petak.

* O svim detaljima ovoga novoga pritiska na stigmatiziranog karizmatika čitajte tiskanom izdanju Večernjeg lista u broju od petka.

Komentara 83

Avatar Bjesomar
Bjesomar
21:14 22.04.2010.

Neka prijeđe u pravoslavce pa mu Kaptol može staviti soli na rep :-)

JA
jankoprekobrda
21:38 22.04.2010.

Ako tako nastvai i Kaptol i Vatikan ce uskoro ostati bez hrvata vjernika. Vise vrijedi jedan Sudcev mali prst nego cijeli Bozanic sa svojom svitom. Bozanicu Bozanicu kaj si ti stavrno ponorel?????

MR
M@rsij@nac
04:07 23.04.2010.

hrvatin..........potpisujem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije