Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaznena prijava

Karamarko: Vjerujem da će Državno odvjetništvo temeljito odraditi svoj posao

Tomislav Karamarko
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
25.01.2016.
u 22:23

Već sama činjenica što DIP nije otklonio svaku sumnju u mogućnost da je došlo do izborne krađe puno govori, kaže Karamarko

Prvi potpredsjednik Vlade i šef HDZ-a Tomislav Karamarko komentirao je podnošenje kaznene prijave DIP-a Državnom odvjetništvu, a nakon što je on iznio sumnje kako je njegova koalicija pokradena za pet, šest mandata. 

– Drago mi je što se Državno izborno povjerenstvo brzo oglasilo nakon što sam izrazio zabrinutost zbog saznanja o mogućoj krađi mandata na prošlim izborima. Već sama činjenica što DIP nije otklonio svaku sumnju u mogućnost da je došlo do izborne krađe puno govori. Vjerujem da će Državno odvjetništvo temeljito odraditi svoj posao, istražiti tko, kako i zašto je zapošljavan u tvrtku Apis, razjasniti nelogičnosti u obradi rezultata s nekih biračkih mjesta i konačno o svemu obavijestiti javnost. Onima koji su bili začuđeni što reagiram na krađu iako je HDZ pobjednik izbora želim poručiti da meni i ovoj Vladi nije važno samo to da obnašamo vlast, kao našim prethodnicima, nego želimo živjeti u pravnoj državi u kojoj je izborna demokracija svetinja s kojom se nitko ne smije poigravati – napisao je na Facebooku Tomislav Karamarko. 

 

[PODRŽAVAM REAKCIJU DIP-a] Drago mi je što se Državno izborno povjerenstvo brzo oglasilo nakon što sam izrazio...

Posted by Tomislav Karamarko on Monday, January 25, 2016

>> DIP će DORH-u podnijeti prijavu zbog Karamarkove izjave

Komentara 69

BI
bigstar
22:44 25.01.2016.

Opcepoznato je da su u Apisu sve sdp-ovi uhljebi...pa dajte malo procesljajte tko je tamo i koga zaposlio...

Avatar @promatrač
@promatrač
22:44 25.01.2016.

Krali su lopovi krali. To crveni jedino dobro znaju. Jeste li upravo u Otvorenom Bauka čuli kako kaže da su Kosoricu ucjenjivali, da ako hoće da podignu ruku za ulaz Hrvatske u EU da onda mora promijeniti Ustav za ukidanjenje iseljeničkih zastupnika. Pošto HDZ nije htio na to pristati došli su do kompromisa tj. smanjivanja broja zastupnika sa 5 na 3. I sad zamislite prozivaju HDZ da je antieuropska stranka. Zamislite to pokvareno licemjerje i podlost. To mogu samo proklete smrdljive komunjare.

PI
pismeni
22:44 25.01.2016.

Bivši dogradonačelnik grada Zgreba Ivo Jelušić odlazi u SDP-eov tabor ali zadržava mjesto u Skupštini Agencije APIS IS i na taj način osigurava kompletan nadzor SDP-eu nad tom Agencijom. Najspornije je što je Jelušić uz još jednog člana Skupštine kojegg imenuje Vlada ukinuo obvezu da Nadzorni odbor Agencije sve svoje odluke donosi jednoglasno. Mislim da je to put kojim DORH treba krenuti s istragom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije