Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo istraživanje

Evo kako bi građani birali da su izbori danas!

Tomislav Karamarko
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
04.07.2014.
u 10:46

Da se danas održavaju izbori, za HDZ bi glasalo 23,1 posto birača, a za SDP 19,1 posto.

Izborna potpora SDP-u i dalje je u padu dok HDZ-u raste. Govore to rezultati redovnog mjesečnog istraživanja agencije Promocije plus.

Da se danas održavaju izbori, piše HRT, za HDZ bi glasalo 23,1 posto birača, a za SDP 19,1 posto. Neznatan je to pomak za obje stranke u odnosu na protekli mjesec. ORaH i dalje ima razloga za slavlje jer je sve popularniji dok su Hrvatski laburisti u poretku stranaka na šestom mjestu.

Najpozitivniji političar i dalje je predsjednik Ivo Josipović sa 30,9 posto potpore. Druga je Mirela Holy sa 10,5 posto. Na trećem je mjestu HDZ-ova predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović koju podupire 8,6 posto birača.

Premijer Zoran Milanović nakon osamnaest mjeseci potisnuo je Tomislava Karamarka s pozicije najnepopularnijeg političara. Ovo je prvi put da se premijer našao na čelu neslavnog popisa, a ondje ga je postavilo 33,4 posto ispitanika. Za Karamarka je glasalo 30,9 posto.

>>Milanović bi kao nekada J. Kosor mogao dočekati zimu s prosvjednicima pod prozorima

Komentara 33

ZO
Zonasumraka4
11:09 04.07.2014.

Ovi iz agencije stvarno nemaju srama....,kako će ljudima objasniti kada budu stvarni rezultati predsjedničkih i parlamentarnih izbora kada razlika bude debelo u korist HDZ-a...???

ZO
zoom
10:51 04.07.2014.

samo u namještenim anketama je karamarko bio najnepopularniji političar! dovoljno je pogledati rezultate anketa o radu vlade unazad 2 godine i jasno je tko je doista najnepopularniji

HR
Hrvatska3014
11:01 04.07.2014.

Najočitije laži u zadnjih 15. godina su ankete! Vrijeđate i ponižavate nas u lice. Kraj toliko pramašenih rezultata, kraj interneta u svakoj kući, kako vam nije neugodno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije