Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neuobičajena praksa

Karamarko uredniku Nacionala poslao demanti po policajcu

karamarko (1)
Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
23.11.2011.
u 19:08

Nacional je u posljednjem broju objavio temu o navodno sumnjivim poslovima tvrtke čiji je suvlasnik Karamarko bio te je navedeno da će se Karamarko zbog toga naći pod povećalom istražitelja.

Reagiranje ministra policije Tomislava  Karamarka na tekst objavljen u posljednjem broju Nacionala o navodnom pokretanju istrage nad tvrtkom Soboli u srijedu je u redakciju tjednika donio policajac te ga ondje predao uredniku.

Zašto je ministar odlučio na taj način poslati svoj demanti članka, što inače nije uobičajena praksa u obavljanju svakodnevnih policijskih poslova, zasad nije poznato.

Nacional je u posljednjem broju, podsjetimo, objavio temu o navodno sumnjivim poslovima koje je spomenuta tvrtka, čiji je suvlasnik Karamarko bio, sklapala s drugim pravnim subjektima te je navedeno da će se Karamarko zbog toga naći pod povećalom istražitelja.

Inače, ministar je svoje reagiranje objavio i na službenim stranicama MUP-a.

Komentara 18

EU
eurobanana
20:11 23.11.2011.

Dali je kradrmarkova nova fina medija tj nova privatna firma . .MUP d.o.o

GO
GOD OVERRODE YOUR MIND
19:24 23.11.2011.

ode i špijunčina u ropotarnicu povijesti motorola nema šanse raditi s HR jer predstavnike ne želi primiti ministar, a poznato je da je potrebna uspostava schengena na granicama

YO
yocko
18:51 24.11.2011.

Da je Karamarko pošten, da nije muljator, onda ga nebi primili u HDZ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije