Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaštita prijevoza

Karamarko i slovenska ministrica potpisali sporazum o suradnji

karamarko (1)
Pixsell
15.06.2011.
u 20:36

Ministar Karamarko zahvalio je ministrici Kresal na potpori Slovenije u završnici pregovora s Europskom unijom

Danas poslije podne u Valbandonu kraj Pule održan je radni sastanak izlaslanstava unutarnjih poslova Republike Slovenije i Hrvatske. Nakon sastanka hrvatski ministar Tomislav Karamarko i slovenska ministrica unutarnjih poslova Katarina Kresal potpisali su Sporazum o suradnji u zaštiti prijevoza novca i drugih vrijednosti.

Zaključili su kako je policijska suradnja dviju država odlična, a danas održani sastanak potvrđuje da su odnosi hrvatske i slovenske policije na vrlo visokoj razini. Ministar Karamarko zahvalio je ministrici Kresal na potpori Slovenije u završnici pregovora s Europskom unijom te kazao kako je slovenska potpora važna i dobar temelj za zajedinčki život u EU od 1. srpnja 2013.

Komentara 2

BR
BratCroat
12:22 16.06.2011.

Lijepo su primili slovensku lezbijćku ministricu. Mogli bi joj uputiti oficielni poziv za sudjelovanje na gay paradi u Zagrebu.

AN
Andreeejjj
23:19 26.06.2011.

Pa potpisdali su sporazum i sa Srbijom ali okorjelog silovatelja i ubicu Paravinju nisu htijeli izručiti!!! OTKAZ KARAMARKU!!!!!!!!!!!!!! Pa taj debil je silovao i ubio maloljetnu djevojčicu, tek 17 godišnju djete!?!? Pa, kriva je HRVATSKA vlast i pravosudje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Šta gaga niste IZRUČILI jer ga traži Srbija godinama, zbog nekoliko (više) silovanja. Još ste mu dali i HRVATSKO državljanstvo a borio se u Vukovaru u srpskim paravojnim formacijama. Pa molim lijepo???? Preispitajte sve te službenike i drastično ih MORATE KAZNITI, zbog tog propusta!!! Baš zbog vas debili nečovječni, zbog pakosti i mržnje do Srbije, niste ga namjerno htijeli izručiti a bio je godinama na listi \"traženja\" čak i Interpola!!!! Objasnite sada te vaše nedopustive propuste, obitelji ubijene djevojčice Antonije, ako mislite da ste ljudi. A niste, već ste stoka pokvarena!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije