Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14. SABOR HDz-a

Karamarko: Pronaći ću odgovorne za curenje informacija

kosor, karamarko (1)
Robert Anić/PIXSELL
17.09.2011.
u 13:05

- Isti sam problem imao u SOA-i i riješio sam ga. Vjerujem da ću u suradnji sa DORH-om doći do onih koji su za to odgovorni, kaže Karamarko.

Na 14. Saboru HDZ-a u Areni je i novi član HDZ-a Tomislav Karamarko. Kaže da je zadovoljan skupom, jer se pokazalo jedinstvo, te je rekao kako ne može cijela stranka biti optužena zbog pojedinaca.

Na to smo ga upitali kakva je budućnost tih pojedinaca u stranci ?
- Ne mogu sada o tome. Pokazali smo jedinstvo u ovim teškim trenucima i imamo ozbiljan kapital za izbore, poručuje Karamarko.

Pitali smo ga i što je poduzeo oko saznanja za curenje informacija ?
- Isti sam problem imao u SOA-i i riješio sam ga. Vjerujem da ću u suradnji sa DORH-om doći do onih koji su za to odgovorni, pri tome ne mislim na novinare nego na ljude iz sustava.

Osjećate li se dobrodošao u čitavoj stranci?

Ja sam stari HDZ-ovac i dugo sam bio kritičan prema stranci, ali sada kada je izvrgnuta bjesomoćnim napadima odlučio sam se vratiti

Ključne riječi

Komentara 150

HA
handi
14:48 17.09.2011.

Karamarko, ukoliko ti nije sve jasno mogu ti pomoći kako da najprije riješiš tražene osobe. Upravo sada si se učlanio u HDZ. Mislim da ćeš te koji puštaju u javnost tajne stvari ponajprije nači u HDZ-u. Pa to su tvojii ljudi i sigurno ste jedinstveni, kao cijeli HDZ. Ovakvo jedinstvo koje ima HDZ je jedinstvo stravw i užasa i prvenstveno sa opasnim namjerama. Svi kradu jedinstveno, svi su jedinstveno koristili novac crnih fondova. Onaj koji nije mogao do tih novaca, a sigurno je u HDZ, propustio je u javnost tu gnjusijadu, koju je godinama kriminalizirala stranka, pa i red je da to netko iz stranke prošitri u javnost. Dobro je rekao vaš Sanader, kojemu ste svi lizali guzicu: \"Tko drugome jamu kopa, sam u nju pada\". On je kopao drugima, pa je pao u jamu, a HDZ sa J. Kosor kopala njemu jamu sa ostalim pulenima, također će najvjerojatnije i ona sva svima odgovornima u jamu, bude li pravde i poštenja, a bogami i nepristranog pravosudnog sistema. \"Živjela pravda, smrt kriminalcima\".

JA
jaruzelskia
14:48 17.09.2011.

Napravio je Krsto Papić dobar film \"Izbavitelj\" ali sada mu je vjerojatno muka kada vidi tko se gura..... \"Izbavitelj\" Karinamarko!!

BE
beroggi
14:46 17.09.2011.

Sto nisi istrazivao dok su te drugi upozoravali na lopove. Sova sovi oko ne izbija. Dobro sad svraka ili vrana? Ma nije bitno koja pticurina !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije