Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ-ovci u Bjelovaru

Karamarko ponudio jedno od potpredsjedničkih mjesta Coneru

bjelovar,hdz (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/5
10.05.2012.
u 18:12

U Bjelovarkoj županiji bili su i Darko Milinović te Domagoj Ivan Milošević, a Milinović je komentirao da je blokovska podjela fotelja i dovela HDZ u današnju situaciju

– U mom prijedlogu stranačkog vodstva Bjelovarsko-bilogorska županija dobit će mjesto jednog od potpredsjednika stranke jer je naš kandidat Marijan Coner i time smo željeli pokazati da držimo do ove županije te da su došla neka druga vremena kada će se više držati do ljudi na terenu – kazao je Tomislav Karamarko odgovarajući na novinarska pitanja danas u Kukavici nedaleko od Bjelovara gdje je županijski HDZ uz konstituiranje novog županijskog odbora upriličio i predstavljanje kandidata za predsjednika stranke.

Nastavljajući u istom tonu, kazao je da će, pobijedi li na izborima, sigurno promijeniti odnose u stranci koja je danas čvrsto centralizirana i u kojoj univerzalna pamet dolazi isključivo iz Zagreba. Tom prilikom osvrnuo se i na teške riječi i prljavštinu koja se posljednjih dana čula u kampanji ističući da prljava kampanja samo šteti stranci te da on sam nikada neće napadati nikoga od svojih protukandidata.

Osim Karamarka u Kukavici svoj program i viziju budućnosti stranke predstavili su i Darko Milinović te Domagoj Ivan Milošević, dok će Milan Kujundžić isto učiniti u subotu, a Jadranka Kosor u utorak. Osvrćući se na informaciju da je Karamarko ponudio Marijanu Coneru jedno od potpredsjedničkih mjesta u stranci, Darko Milinović je kazao da je blokovska podjela fotelja i dovela HDZ u današnju situaciju.

– Ja idem sa svojim programom i tražim potporu od članstva i izaslanika te ne dijelim fotelje – istaknuo je Milinović. Što se pak prljavštine u kampanji tiče, kazao je da on otvoreno, javno i glasno postavlja pitanja, a ne ispod stola te da to nije prljava kampanja.

– Smatram da je dilanje dokumenata ispod stola prljava igra, a ne otvorena pitanja na javnoj sceni – kazao je Milinović dodajući da je to po njemu vrh demokracije, a da obavještajna zajednica nije demokracija. Protiv prljave kampanje govorio je i Domagoj Milošević napominjući da on u svojim istupima predstavlja svoj program i sebe te da govori o viziji i budućnosti stranke i države, a ne o svojim protukandidatima. Na primjedbu novinara da mu ankete nisu naklonjene rekao je da je jedina bitna anketa ona kako će 2200 izaslanika glasovati 20. svibnja, a sve drugo nije važno.

Osvrćući se na Karamarkovu ponudu, predsjednik županijskog HDZ-a Marijan Coner kazao je da o takvim kombinacijama još uvijek ne razmišlja naglašavajući da članstvo u ovoj županiji najprije želi čuti predstavljanje svih kandidata, a to znači i preostalo dvoje koji danas nisu bili u Kukavici.

Komentara 10

TI
tigar13
19:03 10.05.2012.

koliko će to biti podpresjednika u HDZ-a biti kod vas svaka županija koliko nudiš a još Jandroković,Hebrang,Mesić,Jarnjak,Kalmeta neće biti mjesta za sve nekog ćeš morat slagat bitne su ponude ovdje se osvrćem na Milinovićevu izjavu da fotelje i jesu dovele do razdora u stranci a vi digod ste navratili ne samo u županiji nego i u selo vi ste ponudili fotelju ako dobijete ja vjerujem da ćete u areni dogovoriti neki meč tko pobjedi u boksu njegova fotelja podpredsjednika ovako vas je puno..

VE
velikazmija
21:25 10.05.2012.

sve stranke su izabrale onog koga zaslužuju to je u svim bilo jerdan kandidat o nema ni kampanje ni svađe ni pripucavanja i ko vam je što rekao što se mene tiče raspustite stranke --ali molim dopustite i hdz-u dada i on radi kako misli da je nasjbolje i bar ne ometajte --jer ovo što radite nema veze sa demokracijom

Avatar madcap
madcap
18:29 10.05.2012.

Nakon pobjede u stranci, Kakamarko će se skoncentrirati na osvajanje desnog biračkog spektra. Poharat će brojne HSP-e. a pokušat će se dogovoriti i s HDSSB-om. Ako ne bude išlo, stisnut će hadesesbeovce i potpuno demontirati bude li trebalo. Istovremeno, pokušat će progutati i HSS ne bi li prodro i u centar ali HSS je odavno desna stranka pa to neće imati efekta. Nakon toga kreću \"splitske Rive\" i slične Sanaderove gluposti samo što nema više Račana a doć će im na \"demonstracije\" i Pernar. Na predsjedničkim izborima imat ćemo Josipović vs. Kakamarko a odlučuje, srećom, narod a ne hadezeovi delegati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije