Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kosor u Krapini

'Karamarko pljuje po koalicijskoj Vladi u kojoj je i sam sudjelovao'

kosor (1)
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
1/3
14.05.2012.
u 20:55

Nije dobro da se javno iznose imena, jer izaslanici HDZ-a moraju glasati po svojoj savjesti. Glasanje je tajno, i nitko ne treba nikome polagati račune, što se tiče kandidata - rekla je Kosor

KRAPINA - Jadranka Kosor je nakon Velikog Trgovišća posjetila stranačke kolege u sjedištu županijskog HDZ-a u Krapini.

Aktualna predsjednica HDZ-a naglasila je da nije u kampanji, već je došla razgovarati s ljudima. Unatoč tomu što je novi predsjednik zagorskog HDZ-a Žarko Tušek javno dao potporu kandidatu Tomislavu Karamarku, Kosor je rekla da ima podršku u Krapini te da nije čula da se zagorski HDZ opredijelio za Karamarka.

- Nije dobro da se javno iznose imena, jer izaslanici HDZ-a moraju glasati po svojoj savjesti. Glasanje je tajno, i nitko ne treba nikome polagati račune, što se tiče kandidata - rekla je Kosor, koja je u Krapinu došla u pratnji podpredsjednika stranke Vladimira Šeksa, glavnog tajnika Branka Bačića, kandidata za njezina zamjenika Andreja Plenkovića i predsjednika HVIDRA-e Josipa Đakića.

- Ja očekujem potporu, ali nikoga nisam zvala da glasa za ovog ili onog. Nisam dala ni jednu opasnu izjavu, poput Tomislava Karamarka koji sada pljuje po koalicijskoj Vladi u kojoj je i sam sudjelovao. Milsim da HDZ trebaju voditi oni koji su sada u vodstvu stranke, koji znaju misliti svojom glavom, i koji će HDZ dalje voditi hrabro, odvažno i s velikom odgovornošću - naglasila je Kosor.

Komentara 43

Avatar puky
puky
21:37 14.05.2012.

... slušam Karamarka kod Romana i bome nikoga niti jednom riječju nije popljuvao ... ne samo od protukandidata već čak ni od komunista ... razumnu, mirno i onako kako treba u korist stranke govori ... strava ...

Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
21:40 14.05.2012.

A šta bi trebao Jaco, na sva zvona hvaliti vaše klečanje i sužanjstvo pod Pupavcem i Stanimirovićem?

MA
marko53
21:22 14.05.2012.

Danas jedan njemački političar dao ostavku jer je njegov CDU pretrpio poraz. Kosorici se to ne može dogoditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije