Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karamarko u sisku

Karamarko: Nisam niti jednu tešku riječ rekao, a morao sam ih otrpjeti

tomislav karamarko,sisak (1)
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
1/4
18.05.2012.
u 20:21

Tomislav Karamarko posljednji je kandidat za predsjednika HDZ-a koji je u petak održao predizborni skup za sisačke članove stranke.

- 21. svibnja, nakon izbora, svi ćemo se mi morati pogledati u oči - rekao je u petak navečer Tomislav Karamarako novinarima u Sisku odgovarajući na pitanje o mogućoj postizbornoj suradnji s nekim kandidatima nakon kampanje pune uvreda.

- Ja, za razliku od nekih, nisam niti jednu tešku riječ rekao, a morao sam otrpjeti salve takvih riječi. Ja se jedini ne svađam, ne odgovaram jer se ne dam uvući u svađu i imperativ mi je samo jedinstvo stranke. Ništa ne smije narušiti to jedinstvo HDZ-a, pa ni takve priče. Bitno je da se neki mostovi ne poruše, stoga apeliram na druge kandidate da stvorimo neki standard pristojne komunikacije koji neće naštetiti stranci - rekao je Karamarko dodavši kako nije mogao vjerovati koje sve priče ove dane sluša o sebi.

- Ne mogu to shvatiti, ja sebe ne mogu zamisliti ni da 30 sekundi svog vremena posvetim u smišljanju zla nekome. Stoga ću do izbora i dalje provoditi pozitivnu kampanju - najavio je Karamarko.

On je u Sisku održao skup za članove HDZ-a kao posljednji od svih kandidata.

Komentara 13

MA
maksi
10:47 19.05.2012.

taj Karamarko vec pomalo sije strah u stranci, ljudi ga se boje, i takav ne bi smio biti predsjednik stranke

IB
istina_boli
11:09 19.05.2012.

Lopovi cjelog svjeta ujedinite se. Sve lopov do lopova, samo me zanima sto ce sad da pljackaju , kad su sve sto vrijedi vec opljackali.

OB
-obrisani-
07:48 19.05.2012.

Uostalom, sve bivše udbaše i dokazane antihrvate treba lusterirati -

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije