Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
orešković odlučio

Karamarko: Neće biti novih poreza

Tomislav Karamarko
Foto: Anto Magzan/Pixsell
19.01.2016.
u 12:48

Mandatar Orešković i njegovi sugovornici u Kitzbuehelu suglasili su se s time da neravnotežu između dohodovne i rashodovne strane proračuna treba smanjiti za 4,5 milijardi kuna

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko objavio je kako su se mandatar Tihomir Orešković i njegovi sugovornici u Kitzbuehelu suglasili kako neravnotežu između dohodovne i rashodovne strane proračuna treba smanjiti za 4,5 milijardi kuna, ali bez uvođenja novih poreza.

"Mandatar Orešković i njegovi sugovornici u Kitzbuehelu suglasili su se s time da neravnotežu između dohodovne i rashodovne strane proračuna treba smanjiti za 4,5 milijardi kuna, ali bez uvođenja novih poreza", napisao je Karamarko na svom profilu na Facebooku.

Istaknuo je i da je odlazak mandatara Oreškovića u Kitzbuehel znakovita promjena u odnosima s međunarodnim poslovnim i financijskim krugovima. 

"Četiri godine Milanović se nije ni s kim sastajao, niti se itko s njim htio susresti. Zaduživali smo se po najgorim mogućim uvjetima i tako plaćali cijenu njegove bahatosti", napisao je Karamarko.

Mandatar hrvatske vlade Tihomir Orešković predstavio je prošli tjedan na zatvorenom sastanku predstavnika investitora i banaka u Kitzbuehelu svoj plan za smanjenje javnog duga.

>> Karamarko: O ćirilici možemo razgovarati kao o fakultativnom izboru, ali ne kao o obaveznom

Komentara 42

DU
Deleted user
12:59 19.01.2016.

No i dobro da nece biti novih poreza. A kad ce smanjiti poreze?

Avatar bosanac1951
bosanac1951
13:04 19.01.2016.

Za pohvaliti je da neće biti novih poreza.. E još kada bi se i postojeći malo smanjili bilo bi dobro.

KA
KaNiDora
13:11 19.01.2016.

I ova HINA treba doživjeti totalnu preobrazbu iz jugo biltena u hrvatsku medijsku državnu kuću

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije