Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izručenje?

Karamarko: Ne žele oni uhititi Perkovića zbog Tuđmana i Šuška

'06.05.2013., Pula - Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na pulskoj trznici u pratnji stranackog kandidata za zupana Marina Rocea dosao je pruziti potporu svojim kandidatima na lokalnim izborima, a t
'Dusko Marusic/PIXSELL'
Autori: ipš/VLM, jek/VLM
17.06.2013.
u 16:46

Tijekom polaganja vijenaca i paljenja svijeća na grobu prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana te na Oltaru domovine, predsjednik HDZ-a komentirao je uhidbeni nalog za Josipa Perkovića

Tomislav Karamarko i izaslanstvo HDZ-a danas su položili vijence i zapalili svijeće na grobu prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana te na Oltaru domovine.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko o slučaju Josipa Perkovića rekao je da treba poštovati zakon i sve preuzete obveze u skladu s time te da se HDZ neće protiviti njegovu eventualnom izručenju. Dodao je da ništa dalje ne bi komentirao jer je postupak u tijeku.

– Uhidbeni nalog nije stigao jer je Perković bio bliski suradnik Franje Tuđmana i Gojka Šuška, nego zbog nečeg drugog – rekao je Karamarko ranije prilikom polaganja vijenaca.

Na upit o izlasku Milana Kujundžića iz stranke Karamarko je rekao da se tu nema što previše komentirati te naglasio kako se nije odustalo od principa „jedan član, jedan glas“ te da se na tome intenzivno radi, sređivanje popisa članstva je u tijeku.

– Stranka je postala prava alternativa nesposobnoj vladi. Bavimo se pripremom gospodarskog programa, jer nama je problem nezaposlenost. U HDZ će se ulaziti i izlaziti, a u prošloj godini ušlo je desetak tisuća novih članova – istaknuo je Karamarko.

Naglasio je da unutarstranački izbori ne znače samo izbor novog čovjeka na čelu stranke, već da se bira cijela stranačka struktura što bi bilo apsurdno sad raditi kad se raspravlja o datumu prijevremenih parlamentarnih izbora, zaključio je Karamarko.

Na novinarski upit o opiranju vladajuće koalicije da raspiše referendum o ustavnom određenju braka, za što je građanska inicijativa "U ime obitelji" prikupila 750 tisuće potpisa, Karamarko je kazao da je to u njihovu stilu te dodao kako se vladajući samim time opiru zakonu, Ustavu, volji građana, ali i zdravom razumu.

>>'Nitko nije tražio da Kujundžića izbacimo 
iz HDZ-a'

 

Komentara 1

KU
kusonje1991
17:39 03.10.2015.

Karamarko se predstavlja neki desničar, taj lik iz kumrovačke škole, suradnik je bio UDB-a, i šef mu je bio Stjepan Mesić, BRANKO STOJKOVIĆ Bjelovar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije