Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervju media servisu

Karamarko: Na referendumu o braku zaokružit ću 'da'

karamarko
Foto: Žarko BašićPIXSELL
07.11.2013.
u 14:30

U intervjuu Media servisu predsjednik HDZ-a poručio je da mu nije problem javno se opredijeliti jer to već čine i predsjednik Josipović i Vesna Pusić. Ocijenio je i kako je bivši SKH, čiji je pravni sljednik SDP, bio zločinačka organizacija

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na idućem će referendumu o ustavnim promjenama vezanim uz definiranje braka glasati za to da u hrvatski Ustav uđe odredba kako je brak životna zajednica muškarca i žene. Otkrio je to u ekskluzivnom intervjuu za Media servis.

Apsolutno ću izaći i zaokružit ću "da". Ovo sve što sam rekao možda ne bih trebao govoriti, ali vidim da predsjednik Republike, gospođa Pusić... govore da će zaokružiti "ne". Zašto ja onda ne bih rekao da ćemo mi, odnosno da ću ja zaokružiti "da" i da vjerujem da će naše biračko tijelo, koje je narodnjačko, koje je konzervativnog karaktera, također zaokružiti "da" – obrazlaže Karamarko.

U razgovoru se dotaknuo i aktualnih tema o Vukovaru kao mjestu posebnog pijeteta, o ustavnim promjenama u vezi lex Perković, suđenja za Fimi mediju, aferama u HAC-u i HGK...

Ocijenio je i da je nekadašnji Savez komunista Hrvatske (SKH) bio zločinačka organizacija.

– Kad se objavi da je zapravo SKH ne samo 45 godina pljačkao i bezočno hrvatski narod uništavao gospodarski – jer oni danas o HDZ-u govore u tom smislu, nego kad se objavi da je ta stranka ne samo lopovska nego i zločinačka – dakle mi govorimo o državnom teroru u Jugoslaviji u kojoj je glavna poluga tog terora bio SKH, njihova partija, koji oni nasljeđuju i ničim se od nje nisu distancirali. A dokaz o tome je i da su preuzeli njihovu imovinu – zato imamo slučaj hotela na Bohinju, slučaj Radman i stotine tisuća kvadrata imovine za koju nitko ne zna gdje je i u kakvom je statusu – rekao je Karamarko.

Cijeli intervju možete pročitati ovdje

Komentara 35

Avatar Sunčica
Sunčica
18:28 07.11.2013.

Možete si objesiti mačku o rep taj vaš konzervatizam iza kojeg ne možete sakriti vaše licemjerje.

PE
pessimus
18:53 07.11.2013.

...i bezočno gospodarski uništavao hrvatski narod.... gospodine karamarko a tko je stvorio sve ono u hrvatskoj što se opljačkali?

DK
dr.kam
18:30 07.11.2013.

I ja ću zaokružiti da, za brak između Karamarka i Keruma ili Sanadera, ovaj trojac je naj simpa između Rvata....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije