Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR KARAMARKO

Karamarko: Monstruozne su optužbe da organiziram ubojstva

karamarko
Dino Stanin
15.04.2010.
u 18:09

Tvrdnje Domagoja Margetića iznesene na blogu nemaju veze sa stvarnošću. Zločeste su i opasne, kaže Tomislav Karamarko.

PULA - Tvrdnje Domagoja Margetića iznesene na blogu nemaju veze sa stvarnošću. Zločeste su i opasne. Doista je monstruozno da me optužuje da sam švercao drogu ili da organiziram ubojstva, ustvrdio je danas ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko na nedavne optužbe, dodavši kako je Margetića tužio upravo jer ga zanima iznošenje njegovih dokaza.

Karamarko je inače u Puli održao radni sastanak s novim načelnikom PU istarske Mladenom Blaškovićem i njegovim suradnicama. Nakon sastanka u priopćenju PU istarske istaknuto je kako je potrebna još intenzivnija borba protiv svih oblika kriminaliteta, a posebice organiziranog kriminala i korupcije. Potom je iza zatvorenih vrata održao sastanak sa županom Ivanom Jakovčićem. Karamarko je ustvrdio i kako se stanje sigurnosti u Istri i Puli ni po čemu ne razlikuje od ostatka države.

Komentara 11

DM
Dan_Marinovic
11:57 16.04.2010.

sva sila hrvatske mafije krenula je na karamarka, pogotovo linici i co. jer ih hvata panika uskoro ce svi zavrsiti iza resetaka... kad znas da policija radi dobar posao? kad ih kriminalci pocnu prozivati!

OB
-obrisani-
08:18 16.04.2010.

Di se dimi ima i vatre

VI
Vito
10:52 16.04.2010.

Uskoro će nam prisluškivati i telefone plaćene bonovima, ne ugovornom prtplatom. Kako je lijepo vratiti se u vremena kad se pisalo pisam i tako uspostavljalo međuljudske komunikacije. U prisluškivanje telefonskih razgovora upletena je i pošta, jer su izgubili posao zbogg SMS poruka,MMS-a, e-mail-ova i prestanka pisanja na papiru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije