Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno

Karamarko:Milinovića ćemo pamtiti po pozivima blagajnici HDZ-a

karamarko
Zeljko Lukunic/PIXSELL
05.05.2012.
u 17:57

- Nikada nisam izdao dr. Franju Tuđmana, a zbog detuđmanizacije, kao i niza drugih političkih pitanja sam se i razišao sa Mesićem

- Nikada nisam izdao dr. Franju Tuđmana, a zbog detuđmanizacije, kao i niza drugih političkih pitanja sam se i razišao sa Mesićem, te napustio lagodnu fotelju. Za razliku od mene dotični gospodin u proteklih deset godina, nije se ni na koji način pobunio ili iskazao političko neslaganje. Pored toga što je aktivno sudjelovao u svemu negativnom što se događalo u stranci i državi uključujući i detuđmanizaciju, ostat će upamćen, kako je nedavno rečeno na sudu, jedino po tome da je u pravilnim vremenskim intervalima telefonirao blagajnici HDZ-a, kazao je ekskluzivno za Večernji list Tomislav Karamarko odgovarajući na današnje izjave svog protukandidata za mjesto šefa HDZ-a Darka Milinovića.

- U vezi njegovih tvrdnji jedina je istina da sam se borio protiv nezakonitih radnji u vrijeme mandata predsjednika Tuđmana i zbog toga, ali ne njegovom krivnjom bio profesionalno i politički marginaliziran. Danas na žalost vidimo kako te negativne pojave u proteklih deset godina nisu nestale, nego su po svojim karakteristikama bile znatno drskije i bezobzirnije. Zbog takve situacije u stranci i državi gospodin Milinović ni na koji način ne može od sebe otkloniti političku odgovornost. Ne mogu vjerovati da se Milinović usuđuje optuživati mene da sam suodgovoran za korupciju. Možda sam trebao više paziti na njega, zaključio je Karamarko u izjavi za Večernji.

Komentara 87

KR
kruno2
19:07 05.05.2012.

he,he, tako govori bivši šef tajnih službi, koji je tu funkciju obavljao u vrijeme kada su cvijetali crni fondovi i korupcija..što reći!

EC
el commadante
18:10 05.05.2012.

:))))) Kako se dečki časte :))))

Avatar madcap
madcap
18:13 05.05.2012.

Brzo je uzvratio. Za HDZ je i balkanska krčma pravo kazalište.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije