Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reagirala oporba

Karamarko: Milanovićev je odlazak iz sabornice nečuven

Tomislav Karamarko portal (1)
Patrik Macek/PIXSELL
10.04.2013.
u 15:37

– Razlozi za to mogu se naći u odnosu predsjednika Sabora i premijera. Ovo nije viđeno da premijer preuzima vođenje sjednice – rekao je o premijerovu napuštanju sabornice Gordan Jandroković.

Na iznenadni izlazak premijera Milanovića iz sabornice oporba je reagirala traženjem stanke, koja je odobrena tek nakon što je završeno aktualno prijepodne, a predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko medijima je izjavio da ga je izlazak iznenadio.

– Čini mi se da je to jedna prepotencija koja nije dobra, doista se brinem, a napuštanje Sabora vrhunac je svega. Ne znam što je htio postići – rekao je Karamarko i dodao kako je izlazak nečuven.

Njegov stranački kolega Gordan Jandroković, nakon čijeg je pitanja Milanović napustio sabornicu, rekao je da mu nije bila namjera isprovocirati premijerov izlazak.

– Razlozi za to mogu se naći u odnosu predsjednika Sabora i premijera. Ovo nije viđeno da premijer preuzima vođenje sjednice – rekao je Jandroković.

Glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan izlazak je opravdao time da je premijer imao unaprijed dogovorene obveze.

– Znate da zadnja dva dana nije bio u Hrvatskoj pa ima obveza. Otišao je nakon što za njega više nije bilo predviđenih pitanja. Tako je bilo dogovoreno s predsjednikom Sabora – rekao je Dragovan, a ovu tezu potvrdili su priopćenjem iz Vlade.

>> UŽIVO Leko molio Milanovića: Zorane, sjedni, dobit ćeš riječ...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije