Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'prošli smo katarzu'

Karamarko: Izašli smo iz ponora, slavit ćemo i na lokalnim izborima

tomislav karamarko
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/6
15.04.2013.
u 00:40

Pogledajte koja je to kombinacija za jednu bolju i autentičnu Hrvatsku - rekao je Karamarko o koaliciji s HSP-om AS i BUZ-om.

Kao što kaže ova pjesma klape Cambi, a i sami steje pjevali - mi smo pobijedili na ovim izborima. Evo ankete na 745 tisuća ljudi. To je respektabilan uzorak. Nadam se da smo svi zadovoljni. Čestitam i zahvaljujem svima koji se nisu štedjeli. Zahvaljujem svim članovima koji su dokazali ljubav prema ovoj stranci - kazao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

Dodao je kako je ovo prvi korak nakon poraza na parlamentarnim izborima.

- Izašli smo iz ponora parlamentarnog poraza, godinu dana smo radili na sebi i danas smo pobjednici. Rekli smo da HDZ moramo mijenjati i naša deviza je danas "lopovluk i korupcija van, a poštenje i domoljublje natrag u HDZ", i to se dogodilo. Prošli smo katarzu i čekamo da to prođu i drugi.

Naglasio je da mu je žao što je izlaznost bila mala.

- Ljude je trebalo više motivirati, no neću kriviti nikoga. A moglo se i bez tog troška od 85 milijuna kuna.

Čestitao je i članovima SDP-a te Hrvatskih laburista koji su izborili mjesto u Europskom parlamentu.

- Čestitam našim kolegama iz SDP-a i kolegi laburistu te im poručujem neka nas čvrsto i s ljubavlju prema Hrvatskoj zastupaju u Euro parlamentu - kazao je Karamarko te se okrenuo lokalnim izborima.

- Mi sigurno idemo dalje. Uskoro su lokalni izbori. Pripremati ćemo se kao za ove izbore. Ljubav koju dajete HDZ-u dajte i dalje. Očekujem pobjedu i 19. svibnja na lokalnim izborima.

Čestitao je i koalicijskim partnerima HSP-u dr. Ante Starčević te kako je rekao, časnim umirovljenicima, BUZ-u.

- Pogledajte koja je to kombinacija za jednu bolju i autentičnu Hrvatsku - zaključio je Karamarko.

>>Milanović: Čestitam pobjednicima sa HDZ-ove liste

>>HDZ-u 6, SDP-u 5, a Laburistima jedan zastupnik

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije