Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjedništvo hdz-a
Povratak na članak

Karamarko Golemu dao još jednu priliku da sredi zagrebački HDZ

Čelništvo stranke potvrdilo je 22 predsjednika odbora koji će činiti tzv. vladu u sjeni, a 23., za kulturu, imenovat će idući tjedan

Komentari 6

OB
-obrisani-
14:13 03.08.2012.

u toj bandi neće ići.....bez hladnog oružja...

VL
DU
Deleted user
22:55 03.08.2012.

kad se braća hercegovci saberu, tada će brkić,čuljak,galić,golem dati šansu karamarku šansu da ih sluša il da ostavku.

VL
Avatar comparator
comparator
12:40 04.08.2012.

Zagrebački HDZ treba bojkotirati Zagreb i izaći iz skupštine jer nije dovoljno jak za konkurenciju boleštini koja je ovdje zarazila cijeli ambijent.Prvo treba pričekati da se grad utopi u svom užasnom političkom smradu i tek nakon gušenja izaći kao spasitelj s pravom koncepcijom.

VL
Avatar comparator
comparator
13:02 04.08.2012.

Najbolesnija sredina u Hrvatskoj je naravno Zagreb što i nije neka novost i netreba izazivati čuđenej jer je to grad koji su komunisti očistili nakon drugog svijetskog rata od svega Hrvatskog i kasnije su nastavili naseljavanjem svih čudnih naroda kojiji su se našli na smetlištu rata i poraća. Zapravo za te dotepence rat i nije nikad stao jer je za njih ime Hrvat rijeć kao za psa puci ga.Zar oćekivati od takvog komplota nešto pozitivno?

VL
Avatar comparator
comparator
13:11 04.08.2012.

Ono malo nas Hrvata viječno se hrvamo s pravima koja su nam sakrili i nedaju nam naš grad na upravljanje. Naravno da se u Zagreb tokom ovog zadnjeg rata nije vratila neka elita koja bi preuzela i vratila ono uništeno i vratila stari štih nego su došli protjerani koje se je naselilo daleko od centra na periferiju. Umjesto povratka kulture i zdrave konkurencije Zagreb je obolio od podivljale nostalgije za četrdeset i petom gdje oni koji su oteli stanove židova napadaju one koji žekle tek posao u svom gradu. Ovi dotepenci zaposjeli su sve poslove u državnim i javnim službama i na njih računa SDP.

VL
OK
oktopad
08:45 05.08.2012.

Samo MUP, DORH i USKOK mogu srediti ADEZE.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.