Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tomislav karamarko

Karamarko: Dobro je da je Čačić dao ostavku, to je jedino normalno

'19.10.2012., Trg zrtava fasizma 4, Zagreb - Celnici HDZ-a na konferenciji za novinare u sredisnjici stranke odbacili optuzbe da rade protiv ulaska Hrvatske u Europsku uniju. Tomislav Karamarko.  Phot
'Patrik Macek/PIXSELL'
14.11.2012.
u 21:58

Predsjednik HDZ-a je zaključio da bi to moglo utjecati na stabilnost vlade te da je premijer ušao u avanturu kada je išao u kombinaciju s Čačićem

 - Ostavka prvog potpredjednika Radimira Čačića mogla bi utjecati na stabilnost vlade, no međutim premijer je ušao u avanturu kada je uopće išao u kombinaciju sa Čačićem obzirom da je on već imao tu hipoteku - kazao je Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a u srijedu navečer u Bjelovaru na svečanom obilježavanju 23. obljetnice osnutka stranke na području bivše općine Bjelovar.

Karamarko je dodao da to jasno govori i o mentalnom sklopu onih koji danas vode hrvatsku vladu, jer su spremni olako ulaziti u situacije koje nisu odveć sigurne.

- Dobro je da je Čačić dao ostavku i to je jedino što je normalno. Pravna država u Mađarskoj naprosto funkcionira i ne znam tko je mogao pomisliti da bi se nešto drugo moglo dogoditi - kazao je Karamarko i potom se referirao i na novinarska pitanja o predstojećim lokalnim izborima. 

- Prepustili smo županijskom i gradskim ograncima da odlučuju s kim će i kako koalirati. Oni će predlagati kandidate, a ja očekujem da će predložiti nekoliko kandidata za mjesto župana i gradonačelnika te da ćemo se potom dogovarati tko će to biti - kazao je te dodao da se odnosi u stranci definitivno demokratiziraju.

- Ono što mi zovemo "teren" sada ima više prava i ovlasti u donošenju odluka, no ta ovlast donosi i odgovornost, jer oni koji izgube izbore morat će snositi posljedice - istakao je te dodao da u ovom trenutku ipak ne može garantirati da će županijski odbori imati punu samostalnost pri donošenju odluka.

- Moramo naći optimalna rješenja koja će nam donijeti pobjedu - zaključio je Karamarko.

>>Vlada nakon Čačića: Novi ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak?

 

Komentara 39

PU
pusrane
22:14 14.11.2012.

Ovaj ima oči ko da se bunike najeo....

OB
-obrisani-
22:20 14.11.2012.

uz sve to...Čačić je i nadalje najjači...hrvatski gospodarstvenik......ni Karamarko ni itko iz HDZ-a mu nije ni do koljena... , kazna mu tu sposobnost i znanje nije oduzela.. .....................a nesreću za koju je kriv nije napravio namjerno . dakle za čast čast il nečast...bitna je....namjera....

RE
retrovizor
22:42 14.11.2012.

a ti karamarko nisi kao avanturista,kad počneš iznositi svoje stavove i zaključke...nek se spasi tko može!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije