Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslovne razmirice

Karabinjeri se posvađali pa zapucali i ubili jedan drugoga

karabinjeri
Reuters
21.06.2012.
u 13:23

Posvađali su se, a njihova svađa brzo je prerasla u pucnjavu oružjem koje nose u službi. Prema prvim izjavama, čini se da je ipak riječ o ubojstvu i samoubojstvu

Dvojica karabinjera, Angelo Simone i Tommaso Nella, posvađali su se, zapucali jedan na drugoga i poginuli u vojarni Mignano Montelungo pokraj Caserte, južno od Rima.

Angelo Simone bio je zapovjednik male vojarne, a Tommaso Nella njegov zamjenik. Posvađali su se, a njihova svađa brzo je prerasla u pucnjavu oružjem koje nose u službi. Prema prvim izjavama, čini se da je ipak riječ o ubojstvu i samoubojstvu. No, istraga treba još utvrditi detalje.

Dvojica karabinjera navodno su se posvađala oko načina vođena posla. Nakon što su jutros službenim automobilom karabinjera bili u redovitoj ophodnji, vratili su se u vojarnu. Tu su se porječkali, a onda prešli na pištolje. Jedan od dvojice navodno je prvi izvukao pištolj i ubio drugog karabinjera, a zatim i sebe.

Zapovjednik Angelo Simone 2009. godine sudjelovao je u uhićenju mafijaškog šefa toga područja Giuseppea Setolua, znanog kao šefa klana od Casalesija o kojima je u knjizi "Gomorra" pisao Roberto Saviano i po kojoj je snimljen i film.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar nekakav
nekakav
14:29 21.06.2012.

a baš su morali sliku s kosova tu staviti?

DU
Deleted user
15:11 21.06.2012.

Žao mi je talijana ali nadam se da će to napraviti večina zastupnika u veleštovanom Saboru. Bilo bi nam svima puno bolje da se međusobno poubijaju.

BE
belimo
15:57 21.06.2012.

Meni se čini da je razlog tragedije podjela nekog"teško" stečenog novca......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije