Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVOST

'Kapitalac' zagrizao 'pečenjak', pa završio na suhom

riba
Foto: Maja Šantoši/Pixsell
1/3
21.08.2011.
u 11:30

- Hranio sam ga na istom mjestu kukuruzom desetak dana, a borba s njim trajala je manje od 10 minuta, kaže Telišman

SLATINA – Nakon desetodnevnog čekanja i upornog lova na amura 'kapitalca' ribolovcu Branku Telišmanu (56) iz Slatine noćas je sreća pokucala na vrata. Upecao je amura teškog više od 15 kilograma i s vrijednim ribičkim trofejem se jutros pohvalio prijateljima.

– Gotovo deset dana hranio sam ga kukuruzom na istom mjestu na rijeci Dravi, kod predjela Vrbovka. Bacio sam tri udice i na njih stavio mamac, kukuruz 'pečernjak'. Kada je, pola sata poslije ponoći, amur povukao udicu borba s njim nije trajala dugo i za manje od deset minuta bio je na sigurnom.

Noćas je bila puna mjesečina, pa je bilo uživanje pecati, kaže Telišman koji je, prije nekoliko godina, na rijeci Dravi ulovio još većeg amura od 18 kilograma.  

Ključne riječi

Komentara 9

TV
tvrtko
19:50 21.08.2011.

ako je to ovaj na slici,teško da ima više od nekih 7kg

GA
garincha
23:09 21.08.2011.

Ako je i ribicka-previse je!Sad mi je totalno sumnjiv i taj od 18...:))

TA
tatamlata
13:26 21.08.2011.

Nes\'ti heroja , hranio ribu danima pa ju na kraju izvukao na suho. Tako si mogao i u nekom bazenu ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije