Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobile otkaz

Kaos na cesti: Prometne policajke potukle se nasred raskrižja

Bačve na Žitnjaku
Foto: Luka Klun
1/2
17.07.2013.
u 08:05

Vozači u kineskom gradu Tangshanu bili su uvjereni da su upali u uobičajenu gužvu na ulicama dok nisu otkrili da su kaos napravile dvije prometne policajke

Šefovi policije u kineskom Tangshanu otpustili su prometne policajke koje su se potukle nasred raskrižja. Zadržavale su promet dok nije došla treća kolegica i razdvojila ih. 

Vozači u tom gradu bili su uvjereni da su upali u uobičajenu gužvu na ulicama dok nisu otkrili da su kaos napravile dvije prometne policajke. Shvativši što je uzrokovalo gužvu, "sjeli" su na trube. Policajke su dobile otkaz zbog "ekstremno lošeg utjecaja".

>>MMA borac udario djevojku pa ga pretukli na benzinskoj crpki

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije