Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivo Josipović u Požegi

Kao 'predsjednik kaktus' žestoko ću bosti Vladu

Josipović
Dusko Mirkovic/pixsell.hr
20.12.2009.
u 15:27

Rekao sam da neću biti predsjednik fikus nego predsjednik kaktus a to znači da ću itekako ne bockati nego žestoko bosti svaku vladu kako bi činila sve što može da Hrvatska bude pravednija država.

Rekao sam da neću biti predsjednik fikus nego predsjednik kaktus a to znači da ću itekako ne bockati nego žestoko bosti svaku vladu kako bi činila sve što može da Hrvatska bude pravednija država.

Želim također biti poticatelj i sukreator reformi koje su nužne ne samo zbog ulaska u EU nego i zbog hrvatskih građana koji teško žive - rekao je predsjednički kandidat Ivo Josipović prilikom jučerašnje posjete Požegi.

Dodao je kako je predsjednik Tuđman imao zadaću uspostaviti novu državu i obraniti ju, predsjednik Mesić je dao nemjerljiv doprinos očuvanju demokracije a on, kao treći hrvatski predsjednik, će imati kao osnovnu zadaću suočiti se s korupcijom i kriminalom. Ivo Josipović se tijekom višesatnog boravka u Požeghi sreo sa socijalno ugroženim obiteljima, obiteljima s novorođenčadi, višečlanim obiteljima, bolesnom djecoim i starijim osobama.

Prisustvovao je i otvorenju klizališta uz OŠ Julija Kempfa te prigodnom programu u sportskoj dvorani Grabrik.

Komentara 50

DA
dante
15:53 20.12.2009.

Bandić je čovjek opasnih i neiskrenih namjera. Koristeći se uslugama i metodama obavještajnog podzemlja dokazuje ono što su mnogo pretpostavljali a to je da nema izbora nego pobijediti ne bi li si osigurao imunitet. (uključujući demu, Lacu i Švepsa)

OB
-obrisani-
17:08 20.12.2009.

Mislim da bi se, kad se inaugurira za Predsjednika RH, trebao odmah koncentrirati na tri stvari bitne za nacionalne interese: 1. angažirati se kao predsjednik koji je i pravni stručnjak u ustavne promjene, 2. angažirati se u procesu arbitraže izmeđuđu Slovenije i Hrvatske što će znati opet kao vrhunski pravnik 3. angažirati se kao predsjednik-pravnik u načine kako implementirati ZERP. U ove tri stvari Josipović bez odlaganja mora početi gnjaviti Vladu neprestano. Ne bi bilo loše kad bi to počeo raditi već i u kampanji........

RE
respeckt51
15:48 20.12.2009.

Za predsjednika trebamo MIROSLAVA TUDJMANA koji ce pokazati ovim lopovima i zdajnicima kako se vodi drzava dostojanstveno. Sve izdjnike i lopove i mutkarose na Goli otok, gdje mogu sanjariti o Titu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije