Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad na Čeha

Kao u J. Bondu: Daljinski aktivirali 12 strojnica i digli auto u zrak

Nikola Kišanić
Foto: Renato Branđolica
1/2
25.07.2013.
u 21:32

Automobil iz kojeg su prštali meci uskoro je eksplodirao. Puške su aktivirane daljinski čim je Krejčir izašao iz svog mercedesa.

Radovan Krejčir, kontroverzni je češki biznismen koji se dovodi u vezu sa Darkom Šarićem, odbjeglim narko bosom, i Dobrosavom Gavrićem, osuđenim za ubojstvo Željka Ražnatovića Arkana, a preživio je jučerašnji atentat u Južnoafričkoj Republici koji se lako mogao poistovjetiti s nekom scenom iz filma Jamesa Bonda.

Policija istražuje napad za koji smatraju da je povezan sa ratovima kriminalnog podzemlja Johanesburga, a Krejčir je rekao da ga pokušaj ubojstva nije iznenadio, piše Independent.

- Cijeli život mi je kao neki film s Jamesom Bondom. Tako ja živim - rekao je Krejčir.

 Na pitanje zna li tko bi ga želio ubiti, Krejčir je odgovorio:

- Čak i da mi neko padne na pamet, ne bih vam rekao.

Na Krejčira je pucano iz čak 12 pušaka skrivenih iza registracijskih tablica automobila. Ovaj Čeh u svojoj zemlji tražen je zbog utaje poreza, a kada je na njega zapucano u JAR-u bacio se na tlo. Automobil iz kojeg su prštali meci uskoro je eksplodirao. Puške su aktivirane daljinski čim je Krejčir izašao iz svog mercedesa.

Krejčir se zajedno sa Šarićem i Gavrićem dovodio u vezu sa ubojstvom šefa južnoafričkog podzemlja Cyrila Beeka-e. Kako pišu južnoafrički listovi, Krejčir se zbog jednog poslovnog aranžmana posvađao s Cyrilom. Tijekom istrage ubojstva policija je u njegovoj kući našla "listu za odstrel" s imenom Cyrila Beeka-e.

>>Hrvat optužen u Boliviji za pripremanje atentata dat će iskaz

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije