Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nositelj Jambrek

Kandidati HSP-a za čelnike Kutjeva dva Mihalja

HSP u Kutjevu
Dušan Mirković/PIXSELL
10.03.2013.
u 13:55

Podružnica HSP grada Kutjeva istakla je svoje kandidate za predstojeće lokalne izbore na koje će izaći samostalno.

Nositelj liste za Gradsko vijeće Kutjeva bit će Željko Jambrek, predsjednik Županijskog vijeća HSP-a Požeško-slavonske županije. Kandidat za gradonačelnika je Ivan Mihalj, dilp. ing. poljoprivrede iz Grabarja, a za njegova zamjenika dipl. ecc. Branimir Mihalj iz Kutjeva.

- Samostalno ćemo ići i na razini županije, te u gradovima i općinama toga kraja jer se ne želimo s nikim vezati čime će se pokazati naše mjesto na ovdašnjoj političkoj sceni, a uskoro ćemo obznan iti imena svih naših kandidata i nositeklja lista - kazao je Željko Jambrek.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije