Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEMAČKA DESNICA
Povratak na članak

Kancelarka Merkel kritizirana na kongresu protumigracijskog AfD-a

Oko 2000 ljevičara je, po podacima policije, palilo gume i bacalo kamenje nastojeći prekinuti održavanje kongresa AfD-a u Stuttgartu

Komentari 7

Avatar Sunčica
Sunčica
00:27 01.05.2016.

kancelarka koja je marširala Parizom u znak protesta protiv terorističkog napada na slobodu govora i izražavanja Charlie Hebdo...ta ista kancelarka je izdala svog vlastitog njemačkog građana zbog slobode govora i izražavanja, zato što je ismijavao Erdogana...ima li većeg licemjerja?

VL
DA
Darko22
23:34 30.04.2016.

Svatko tko ima imalo soli u glavi kritizira i osuđuje angelu merkel.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
00:40 01.05.2016.

"Uvijek smo se pitali kada će se konačno pojaviti hrabro dijete kako bi izrazilo što misli šutljiva većina..."...pa naravno, iskrenosti se najviše bojiju nazovi-lijevi mediji, kojekakšne udruge za ovo il ono, liberalno-tolerantni (koji su takvi sam dok dijeliš njihvo mišlenje), a zapraf se Europa počinje budit. Za sve kaj se događa il se bu događalo krivnja je isključivo na lažnim moralistima i kakti čuvarima ljudskih prava svih drugih sam ne svojih građana !!!

VL
ST
stomugromova
09:01 01.05.2016.

Merkel nema nikakve veze sa njemačkim narodom.Ona slijedi naređenja CIA i judeomasonsku agendu muslimanizacije EU i uništenja kršćanskih država. Mene to niti malo ne čudi,iako bi me još vise trebalo čuditi ponašanje Pape Franje,koji poput direktora cirkusa i estradne zvijezde,klataraa se po svijetu i daje sasvim kontradiktorne izjave.Njemu je očito jako zabavno.Dok kršćani pate diljem svijeta,on zagovara lažnu solidrnost koja se svodi da kršćani okrenu svoje vratove za klanje.

VL
ST
Startrack
22:54 30.04.2016.

Juce smo na slici vidjeli kako pristojni demonstrati kulturno plesu na Trumpovom prosvjetu a sada vidimo najvazniju pojavu na kongresu njemacke "extremne" desnice gdje je politiciarka izgubila cipelu. To neosporno dokazuje neozbiljnost i nesposobnost ove stranke. Ja neznam ko manipulira sa ovim slikama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.