Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kanader zbog kvara prisilno sletio u more kod Zadra

kanader
Foto: Željko Mršić/PIXSELL
1/11
19.11.2009.
u 13:07

Kanader je neko vrijeme kružio iznad stare zadarske jezgre, a nakon slijetanja po pilota je poslan brod. Zbog kvara na kanaderu pilot je morao sletjeti u more, za što je dobio dozvolu policije.

Na moru ispred zadarske rive sletio je kanader nakon što je pilot zbog kvara na motoru zatražio potvrdu policije da to smije učiniti i s obzirom na to da nije mogao sletjeti na kopno.

To su nam potvrdili iz zadarske policije istaknuvši kako nemaju informaciju koliko je zrakoplov bio u zraku.

Kanader je neko vrijeme kružio iznad stare zadarske jezgre, a nakon slijetanja u more po pilota je poslan brod.

Kako neslužbeno doznajemo, kanader je bio u zraku oko sat vremena, a nije sletio u Zračnu luku Zadar zbog kvara u stajnom trapu, jer ga je signalizacija upozoravala na probleme u tom dijelu zrakoplova.

Pripadnici Lučke kapetanije i pomorske policije brodovima su oko 13.30 sati počeli odvlačiti kanader prema lučici Vitrenjak u Zadru.

Marinko Karačić iz MORH-a u Zadru je potvrdio kako se dogodio kvar u stajnom trapu najavivši da će nakon što otegle zrakoplov do uvale Draženica stručnjaci i tehničari utvrditi o čemu je riječ.  

Kanader nisu uspjeli popraviti te će u uvali biti smješten cijelu noć budući da tehničari nisu uspjeli popraviti stajni trap. U MORH-u se nadaju da će ga popraviti sutra.

 

Komentara 1

SI
Sinatra
15:50 19.11.2009.

čini mi se da je problem u stajnom trapu :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije