Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međunarodni dan mira
Povratak na članak

Kampanja za sprečavanje govora mržnje "Nije smiješno :):"

Komentari 9

SO
soldier85
11:19 13.10.2015.

a baš sam mislio osnovati udrugu za promicanje mržnje i netolerancije....

VL
PR
pricalica
14:43 13.10.2015.

Je li govor mržnje kada nas Hrvate jedniteisti već 70 godina teroriziraju s ustašama i Jasenovcem i to ne samo u zemlji nego još više u inozemstvu. Naravno uvijek bez povijesnog konteksta uzroka i posljedica.

VL
PA
Pave42
14:07 13.10.2015.

Govor mržnje je sve rašireniji među djecom u osnovnim i srednjim školama ali profesori i nastavnici su nezinteresirani za programe prevencije.Npr.u šibenskoj srednjoj školi jedna učenica drugoj nakon što je verbalno napala kaže da će je spremit u grob i na to ravnatelj i pedagog kažu roditeljima žrtve,ne brinite ne bi ona ništa loše napravila,samo priti i jaka je na ričima..i na tome završi.U Hrvatskoj se tolerira nasilje svake vrste i to triba zaustavit!

VL
DM
dr_max
14:22 13.10.2015.

Ovakve inicijative su poziv na autocenzuru i ograničavanje slobode izražavanja. Opet klizimo u diktaturu sa svim obilježjima tipičnog totalitarizma nametnuti od cionista da nas razjedini i neutralizira.

VL
BE
berija
11:08 13.10.2015.

Je li Milanović čuo za ovo?

VL
HE
hermet
20:13 13.10.2015.

Nemam ništa protiv da se stranica zove "nijesmiješno.hr", umjesto "nijesmijesno.hr". Meni to liči na netoleranciju prema mojem, hrvatskom, jeziku i naciji. Siguran sam da to isto misle i drugi narodi sa područja bivše Juge. Izbacuju nam riječi sa kvačicama, a uče nas engleskom, preko kojekakvih "lakonotnih" emisija i društvenih mreža. Čovjek se treba zapitati kamo to vodi iako neki znaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.