Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava na autocesti

Policijski presretač se zabio u kamion, policajac poginuo

prometna nesreca
Snimio čitatelj
Autori: IČ/VLM, tli/VLM
29.12.2012.
u 00:01

Kamion je nakon sudara s policijskim presretačem probio zaštitnu ogradu, prevrnuo se i udario u osobni automobil. Promet je na tom dijelu ceste bio zatvoren sve do 7.10 sati ujutro

Teška prometna nesreća dogodila se na autocesti A4 u smjeru Varaždina u petak navečer u kojoj je poginula jedna osoba. Nesreća se dogodila u 23.20 sati na A4 na 86. kilometru, izvijestila je policija.

Do nesreće je došlo kada se policijski presretač marke Škoda Superb prednjim lijevom dijelom vozila zabio u stražnji dio kamiona. Poginuo je policajac Ivan K. (42), vozač presretača, a teško je ozlijeđen njegov suvozač, također policajac D. L. (30). Suvozač je prevežen u KB Dubrava i još je uvijek u životnoj opasnosti. 

Teško je ozlijeđena suputnica u kamionu, supruga vozača V. T. (49), a vozač kamiona Tomo T. (53) zadobio je lakše ozljede. S njima u kamionu bio je i njihov 14-godišnji sin, koji nije ozlijeđen.

Kamion je nakon sudara s policijskim presretačem probio zaštitnu ogradu, prevrnuo se i udario u osobni automobil.

Još dva vozila su oštećena, 22-godišnja N. K. zadobila je lakše ozljede kada je naletila na prevrnuti kamion sa svojim Renault Cliom. Drugi vozač Kruno K (27), nije ozlijeđen nakon što je skrenuo ulijevo kako bi izbjegao sudar s kamionom, ali je naletio na razbacani teret koji je prevozio kamion.

Promet je na tom dijelu ceste bio zatvoren sve do 7.10 sati ujutro kada je ponovo otvoren u smjeru Varaždina.

Ključne riječi

Komentara 39

DU
Deleted user
18:16 29.12.2012.

Sucut obitelji nastradalog policajca,ali ovo sto se desava na cestama Hrvatske posebno sto i kako policija vozi i ponasase na cestama,uzas jedan,imamo more biti 200 policijaki auta zvani "presretaci",a imamo tisucu km auto-cesta,toliko nema cak ni Njemacka policijski presretaca,bolesno i zalosno za sustav i porezne obaveznike.

BA
Bandit
20:41 29.12.2012.

Pod hitno policajcima kupiti ficeke pa nek ganjaju kojom oce brzinom ,radi takvi manijaka mogli su poginut nevini ljudi ,ovaj jednik sto je nazalost poginuo nimalo se nerazlikuje od jureci manijaka u bolidima ludima...ka u bolidima ludima...

BU
bubimir
15:32 29.12.2012.

a kojim je vozilom upravljao radimir č (63) ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije