Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Remorker
Povratak na članak

Kalmetin odvjetnik žalio se na otvaranje istrage protiv zadarskog gradonačelnika

Od sutra će početi teći osmodnevni rok u kojem će sudac istrage odlučiti o žalbi.

Komentari 4

Avatar Nancy_Callahan
Nancy_Callahan
18:46 20.11.2014.

Kao da to sto se zalio nesto znaci. Pa to je standardna procedura! Sve da mu na celu pise markerom KRIV SAM i dalje bi se ulozila zalba. Kakve bezvezne clanke pisete.

VL
Avatar Getrib
Getrib
22:16 20.11.2014.

Kalmeta misli da je to lanjski snijeg pa se je trebalo sve zaboraviti. Genijalno.

VL
BU
Bubalamala
15:34 21.11.2014.

neka tuži Karamarka i Vasu što nisu uspjeli sve zamagliti a obećali su i zato dobili podr šku za čelno mjesto u HDZ - u

VL
QQ
qqriqrac
17:44 20.11.2014.

Obrazloženje: "U obrazloženju nisu navedeni razlozi za postojanje sumnje, znači da ih nema, a ključni je iskaz suoptuženog Josipa Sapunara koji samo daleko indirektno spominje Kalmetu", dodao je Vilajtović. Spornim smatra i što je "indirektno spomenuti" Kalmeta pod istragom, dokk se nikakav postupak ne vodi protiv drugih političara koje je Sapunar kao bivši član HAC-ove uprave puno izravnije spomenuo. U prošlogodišnjem iskazu Uskoku Sapunar je kazao da je Kalmeta navodno uzimao dio novca koji se navodno izvlačio iz cestogradnje, ali i da je milijun kuna iz HAC-ova "crnog fonda" predao pokojnom HNS-ovcu Stanku Kovaču, nakon čega ga je nazvao bivši čelnik te stranke Radimir Čačić i zahvalio na "velikoj pomoći HNS-u".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.