Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oštro na ostojića
Povratak na članak

Kalmeta: Smjena ravnatelja Nakića sila je politike nad strukom

Ovo je čisti revanšizam i smjenom ravnatelja dr. Darija Nakića dovodi se u pitanje status Opće bolnice Zadar, odnosno gubitak koji će naši građani, pa i turisti osjetiti, izjavio je čelni čovjek zadarskog HDZ-a Božidar Kalmeta

Komentari 5

ST
stevica
11:53 03.10.2012.

Evo javlja se covjek kaljmeta,tezak nekoliko desetaka miliona kuna,koje je naravno stekao predanim i postenim radom. Boze hoce li doci kraj ovoj sapunici sa sretnim zavrsetkom da ih sve vidim u rementincu,sa prugostom odjecom kako tucaju kamen .

VL
KA
kajinx
17:31 03.10.2012.

Čim se napiše nešto što ne odobrava metode SDPartije, Gosp. Administrator eliminira sve, tako da ne ostane niti trag od komentara. (Svi imamo pravo izraziti svoje mišljenje, koji vic).

VL
SP
splitskaljeta
08:30 04.10.2012.

Kalmeta, gdje su novci? Kako je kilometar autoceste naglo poskupio za vrijeme dok si bio ministar? Gdje su novci Kalmeta? Govorio si da je Sanader najbolji premijer.

VL
Avatar mate112
mate112
13:00 04.10.2012.

e moj kalmeta, ja ne znam ko tebe štiti. pali su sanader, polančec, kosor, bebić, šeks, ali ti ostaješ vječan.. :) ko je taj pokemon?

VL
SL
slavodobitnik
16:30 05.10.2012.

Štiti ga Karamarko putem policijskog obavještajnog miljea.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.