Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okrug orange
Povratak na članak

Kalifornija: Žestoki prosvjedi protiv Trumpa, dvadesetak uhićenih

Prosvjednici su se okupili ispred amfiteatra Costa Mesa u okrugu Orange gdje je Donald Trump upravo bio održao govor pred tisućama pristaša, po Los Angeles Timesu.

Komentari 17

LU
lukivoda
12:49 29.04.2016.

od silnih protesta Trump pobjeđuje u devedeset posto država mora da proteste organiziraju Urška Raukar i Vili Matula

VL
MA
...Marsijanac
15:44 29.04.2016.

Bagra neradnicka drogaska i ilegalni useljenici. Sve to treba deportirati.

VL
Avatar mason
mason
18:47 29.04.2016.

Skacu po autimobilima, unistavaju, ruse sve. Sta ces kad je Obama pritisnuo policiju a ohrabrio kriminalce. Obama je raspirio kriminal i rasizam u drzavi. To moze samo Trump rijesiti. Policija treba vise ovlastenja, da imaju pravo ubijati kriminalce a ne da ih se boje.

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
17:07 29.04.2016.

a moliču ljepo iz priloženog na slici se vidi toćno ko protestira oni koji su izgleda na mala vrata ušli u ameriku isti scenarij i u uniji bune se oni koji hoče silom okupirat uniju i traže neka prava a da nemaju pojma o tom iz zemalja iz kojhi su došli .rasulo zakoni po uzoru na pitaj koje stoljeće treba nama i u hrvatskoj zakon protiv svih koji ilegalno uđu

VL
ST
Startrack
18:03 29.04.2016.

I slika je nasmijani veseljaci. Ne prikazuje one sto skacu po policijskim autima.

VL
KO
kombinator
22:54 29.04.2016.

Trump kakav je da je definitivno je bolji izbor od Killary Hlinton i za SAD i za čovječanstvo!

VL
DA
Darko22
20:01 29.04.2016.

Vidim, George Soros se osjeća darežljivo u Americi u zadnje vrijeme.

VL
Avatar macak Tomo
macak Tomo
19:44 29.04.2016.

Roberts: Hilari Klinton je odabrana da pobedi da bi započela Treći svetski rat. ..... Hilari Klinton ponovo je pobedila na unutarstranačkim izborima u Demokratskoj partiji i sve je bliža nominaciji. Istraživanja pokazuju da su njene šanse za trijumf na predsedničkim izborima sve veće, bez obzira na to ko će joj biti protivnik. .................. Međutim, njen dolazak u Belu kuću mogao bi da dovede do novog Hladnog rata, ali i da gurne svet u treći svetski rat, tvrdi Pol Kreg Roberts, nekadašnji pomoćnik ministra ekonomije SAD. Kako kaže, to će biti posledica njene neokonzervativne politike i interesa određene grupe ljudi koji već vode Vašington. .... Sa neokonzervativcima na čelu SAD su odbacile svoju meku prevlast i mogućnost da vode svet ka mirnom dobu. Oni su zapretili svetu nasiljem, napali su čak osam zemalja i pokrenuli obojene revolucije u bivšim sovjetskim republikama. ................ – Posledica tog ludila bila je stvaranje ekonomskog i vojnog saveza Rusije i Kine. Bez arogancije neokonzervativaca ova alijansa ne bi postojala. Ona je samo posledica tvrdnji o američkoj hegemoniji. Ali taj savez je vojno i ekonomski prejak za Vašington. Kina kontroliše proizvodnju većine vodećih američkih korporacija, poput „Epla“. Kina ima najveće rezerve novca i može, ako to poželi, potpuno da poremeti američki priliv novca. Da bi zaustavile kolaps američke ekonomije, Federalne rezerve morale bi da stvore trilione dolara. Vlada jednostavno više ne bi mogla da plaća svoje obaveze. S druge strane, Evropa je zavisna od ruske energije. Da Moskva reši da zaustavi slanje energije, jednostavno ne bi bilo alternative – nemačka industrija bi pukla, a Evropljani bi se posmrzavali. Uprkos svemu tome, neokonzervativci su naterali EU da udari sankcije Rusiji – tvrdi Pol Kreg Roberts.

VL
Avatar Arsendiklic
Arsendiklic
09:24 30.04.2016.

Soroš je počeo trošiti novac na domaćem terenu, koje će boje biti ova revolucija?

VL
DU
Deleted user
23:09 30.04.2016.

Pa Trumpa nevole samo neki ilegalci,nego i njegovi crnci,tesko ih je u americi podjeliti na ove i na one.Svi su oni amerikanci.Za njegovu drzavu ratuju svakakvi,nisu to samo kaubojci.U americkoj vojsci ima svakavih i takve on zeli izbaciti.Bogati ne salju svoju dijecu u prljavi rat, to Trump zaboravlja a to sto ima vise novaca u djepu nego kose na glavi tesko da ce pomoci i onim siromasnijima u svojoj zemlji.To mu nije u interesu.Ako on dodje na vlast onda mu teroristicki napadi u njegovoj zemlji ne ginu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.