Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na dan komemoracije

Kalifornija 16. listopad proglasila Danom Stevea Jobsa

'Apple Inc CEO Steve Jobs talks during a presentation of Apple\'s new G3 line of Macintoshes and PowerBooks at the Flint Center in Cupertino in this November 10, 1997 file photo. Apple Inc co-founder
'LOU DEMATTEIS'
16.10.2011.
u 15:44

U čast suosnivaču Applea: Kalifornijski guverner Jerry Brown svoju je odluku objavio preko Twittera.

U čast prerano preminulom suosnivaču Applea kalifornijski guverner Jerry Brown odlučio je 16. listopada proglasiti Danom Stevea Jobsa, prenosi Mashable.

Brown je svoju odluku objavio preko Twittera.

- Ova nedjelja bit će Dan Stevea Jobsa u Kaliforniji - napisao je Brown.

Danas će se također na stanfordskom sveučilištu održati i komemoracija za Jobsa, koji je preminuo 5. listopada, a pokopan je dva dana kasnije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije