Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Islamska država iznutra
Povratak na članak

Kalifat od Kine do Španjolske

Filozofija terorista Islamske države: "Najgnusnija razina divljaštva još uvijek je za nekoliko stupnjeva manje gnusna od stabilnosti pod poretkom nevjerovanja"

Komentari 12

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
19:24 30.11.2015.

Doći će do Kine, a onda će ih Kinezi pojesti. Doslovce.

VL
Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
22:06 30.11.2015.

Podrška Kurdima!

VL
ZI
zimerman
18:21 30.11.2015.

Dok svijetski lideri pricaju o klimatskim promijenama ovi krvnici provode kalifat

VL
Avatar superhik74
superhik74
20:56 30.11.2015.

Zapad pere svoju necistu imperijalnu savijest projecirajuci svoja zlodjela na ovu teroristicku tvorevinu koja je i nastala u Iraku i stvorena je od strane bivsih Saddamovih oficira, prije nego se prosirila na Siriju i dalje, kao pokret otpora Americko-Britanskoj ilegalnojj okupaciji i njihovim rtnim zlocinima za koje nije nitko odgovarao. Ovi su je nakon svog odlaska poceli koristiti kao izgovor za ponovni pokusaj okupacije blicko-istocnih zemalja kako bi nastavili krasti njihovu naftu i plin. Zapad bere plodove svojih zlocina. Nitko nije bombardirao Svicarsku jer ni Svicarska nije nikog napadala niti okupirala. Bez zapadnog uplitanja i nasilnog "rusenja rezima" ta regija bi bila puno mirnija (kao sto je i bila), a to sto je njihova kultura drugacija od one Europske i Sjeverno Americke sto nas briga, pa ne zivimo mi tamo, imamo mi na pretek svojih problema.

VL
II
izvor istine
20:51 30.11.2015.

Da li ima hrabrosti Rusija ili Amerika, Francuska i t.d da se kopneno muski obracuna sa grupom IS? Gadjanje iz aviona njih samo ohrabruje. Jer misle da niko ne smije da im se vojnicki na kopnu suprostavi.

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
09:34 01.12.2015.

Kalifat od Kine do Španjolske osim na području Savudrijske vale gdje su islamsitička domoljubna brača pokazala razumjevanje za balkansku domoljubnu braču koja u tom zaljevu neda ni milimetra do pravedne presude eu arbitraže oko granice..

VL
Avatar Lutkica
Lutkica
23:15 30.11.2015.

teroristički napadi u Parizu su reakcija na gubljenje teritorija, a što će se onda događati ako tu islamsku tvorevinu uspiju potpuno uništiti? festival samoubilačkih eksplozija po europi?

VL
FO
ForeignLegion1987
14:16 01.12.2015.

o cemu ovaj novinarcic pise kakva kina i kakav spanjolska,,,pa putin ih sisa ko ovce bjeze jadnici kao zecevi,,,haha udri putine gamad bacaj sta god imas po njima iskorijeni ovakav islam jer ovakav islam je zlo ovog svijeta,,,a vi ostali muslimani svi koji sute i podupiru ove bolesnike su isti kao i oni

VL
MA
Marko Antonije
07:02 01.12.2015.

Kazuje meni moj zapovjednik legije desnog krila ovako : neka g. PUTIN nazove g. OBAMU telefononom i kaže:" Tvoji su bacili dvije a-bombe, a ti imaš od sada 60 sekundi do aktiviranja 2 atomske za Istanbul i Ankaru. Možeš započeti uništenje planeta ZEMLJE" . I mir sa bandom TURAKA ! I onda MIR .

VL
DU
Deleted user
08:02 01.12.2015.

Bojim se neutronskih bombi, gdje ništa živo ne ostaje, samo su građevine i infrastruktura cijele! Mislim da će na kraju to biti pustinja bez ljudi i životinja! To je strašno i za pomisliti, koliko će nevinih stradati, no kao i u svakom klasičnom atu, najviše nastradaju civili!!!!

VL
OB
Objektivno...
23:12 30.11.2015.

S kim bi ovaj kalif radije koalirao u Hrvatskoj, lijevima ili desnima? Da ne bi bilo da kalif dodje na Pantovcak i brucosici donese 76 "glava"...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.