Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD IDS-a DO HNS-a

Osnivači IDS-a nisu htjeli rušiti Hrvatsku, ali su težili posebnom položaju Istre. Što danas traže regionalni pokreti u RH

04.03.2022.
u 13:23

Ako lokalci ‘padnu’ na ekonomiji, birači će se okrenuti Zagrebu, vladajućoj stranci, Vladi

Ključne riječi

Komentara 7

MA
Marko1337
15:23 04.03.2022.

IDS kriminalci su htjeli i uspjeli prisvojiti istru za zločinačku, mafijašku organizacij IDS za pljačkenje Istre i države. Da je naša država pravana ti kriminalci bi svi nili u zatvorima.

DA
damascus
14:37 04.03.2022.

Nisu kao rušili RH. Rušili su i rušili bi i danas jer primaju za to novac. Radi 6% Talijana uvedena je dvojezičnost, (ustav predviđa prag od 30%) Za vrijeme Tita šutjeli su jer nisu niti smjeli pisnuti a tada i nisu bili dotirani izvana. Danas su dobro potkoženi financijskim injekcijama izvana, zna se tko to daje,. Kome to nije jasno, politički je mrtvac.

Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
15:14 04.03.2022.

Kriminalna organizacija ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?