Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politička analiza
Povratak na članak

Kakva god bila presuda Sanaderu, pravosuđe će utjecati na ishod izbora

Pravosudna, a možda i politička sudbina 
Ive Sanadera ove jeseni u rukama je Ustavnog, Vrhovnog i Županijskog suda

Komentari 18

ST
stefj
16:58 26.07.2015.

Tja, osuđen je na brzinu, bez dokaza i sa sumnjivim indicijama (za INA-u), osuda je bila politička da ga se makne. Tako da bi tu možda moglo biti ponovljeno suđenje... No za Fimi mediju se čini da su dokazi bili čvršći, jedino postoje neke greške u postupku, opet radi brzine da ga se što prije osudi, radi koji bi presuda mogla pasti. Jedino što bi moglo biti čvrsto je Planinska, ali za to još nije osuđen... Žalosno je da se radi političkih pritisaka donose političke presude i ubrzavaju postupci, na kraju to uvijek loše završi. Sad je jedino pitanje koliko će Sanader dugo živjeti, jer ako ovo sve dođe do EU sudova, neće biti dobro... A mogli su skupiti prave dokaze, bez medija i bez pompe i osuditi ga na osnovu čvrstih činjenica. No, prvo je Kosorica po svaku cijenu željela ostati na vlasti, a i izbori su bili blizu, pa je SDP forsirao proces...

VL
DI
dirižabl
16:51 26.07.2015.

Tek toliko da se zna, u vrijeme njegova mandata bdp je letio iznad 4 %, Milanče može samo sanajti o tome..... Zanimljivo da ga optužuju da je maznuo pare koje nikada nisu sjele na njegov račun (slučaj Ježić).... dali jeje trpao hdz-u pare potrebne za kampanju, vjerojatno je, nego otkud sdp-u silni milijuni za američki pr.....dok got su državna poduzeća pod ingerencijom politike služit će kao bankomati zato ih treba privatizirati.... Lik nije svetac ali bar među bjelosvjetskim njuškama nije kopao nos ili igrao džepni biljar jer ne znaju beknuti ništa suvilo...

VL
Avatar Moškov
Moškov
18:51 26.07.2015.

ovo je ogledni primjer kako sitni džepari s placa postaju glavne zvijezde pljačke, a oni glavni privatizacijski od 89. na ovamo postaju suci, tajkuni, vlast, hrt, medijski magnati, što god ti padne na pamet.

VL
OO
oooooooooo
06:53 27.07.2015.

dajte vec jednom uhvatite lopova a da nije iz sdp-a ili hdz-a pa da onda budemo svi slozni jer ovako nikad nitko nece biti kriv a lova nestaje(ako je ista i ostalo)

VL
DU
Deleted user
17:09 26.07.2015.

dr. ivo je kriv..a najveca steta iz nejgove ere je uvodjenej ovcarstva kao jedini odlucivanja u strankama i vladama.

VL
HA
havrda
18:53 04.08.2015.

Čovjek koji je kao premijer imao mjesečnu netto plaću 22.000 kn u tri godine nagomilao viletinu vrijednu tisuću netto plaća, vozni park, pedesetak satova vrijednih svaki jednu plaću, slike od kojih svaka vrijedi pet netto plaća, vinograd i kuću punici i puncu i mjesečne troškove kćerima u New Yorku po 5.000 dolara, i netko hoće reć da je to sve ok. Mora da je živio od zraka. Lopov i mutikaša kojeg su krkani poput Rojsa amnestirali, kad kažu "ko je jamio - jamio", a Ustavni sud očito ima neke svoje interese, kad na slobodu pušta lopova i kradljivca tisućljeća. Za godinu dana ustavni suci će svi imati u rezervi "ušteđenih" sto milijuna eura. Sve na trošak hrvatskih poreznih obveznika.

VL
DU
Deleted user
07:32 27.07.2015.

Zbog ovakvog stanja u našem sudstvu i ovakvom suđenju, u nedogled, ja bih uveo, pod obavezno, smrtnu kaznu!

VL
OS
ostavitozasebe
17:25 26.07.2015.

Oslobodite Ivu,pa da može priupitati Jacu i Karamarka zašto mu smjestiše robiju?Jes' da sam ljevičar....ipak smatram da je Ivo tisuću puta sposobniji od Karamarka a bogme i pošteniji.Sjetite se da su svi HDZeovci viteza Ivu doživljavali kao Boga.

VL
Avatar Luring
Luring
17:33 26.07.2015.

Dobice desetku!

VL
HE
hellen3353
16:33 26.07.2015.

oslobodite ga, dosta je bio u zatvoru,za mene je PUKOVNIK!

VL
ST
stevica
17:15 26.07.2015.

I previse dokaza ima za pljacku hdz pocev od barisica, branke pavosevic, nevenke jurak te mesara fiolcica koji su kao clanovi hdz partije sve ispricali.A i cobankovic je priznao da je svjesno ugovorio cijenu za planinsku te ostetio drzavu za 50-60 miliona kuna.Zlocinacka org. je nanijela veliku stetu hrvatskoj od koje se nece dugo oporaviti.Pravosudje je krivosudje, pocev od bandica pa mamica i td.

VL
KU
kudcesname
16:38 26.07.2015.

Kako god okreneš bolji je čovjek od Karamarka,a i pošteniji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.