Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskon

Kako i u vašoj firmi uštedjeti na internetu i telefonu

iskon
iskon
20.05.2010.
u 13:52

Odvjetnički uredi, apoteke, frizerski saloni, ordinacije i ugostitelji uz malo truda mogu ostvariti uštede na računima za telekomunikacijske usluge.

Kriza nas je natjerala da svaku kunu, prije nego što je pustimo iz novčanika, okrenemo dva puta. Ako ovih dana razmišljate na čemu biste još mogli uštedjeti, provjerite vaše poslovne račune za internet i telefon. Hrvati su poznati kao oni koji značajan dio proračuna troše upravo na telekomunikacijske usluge, a u moru ponuda nije jednostavno odabrati onu najbolju.

200 ILI VIŠE
Pretpostavimo da je riječ o dvjestotinjak kuna, kod nekih sigurno i više. Dobro je zapitati se što dobivate za to i koliko dodatno plaćate internet i razgovore u firmi. Iskon je za obrte, male i srednje tvrtke, poput odvjetničkih ureda, apoteka, frizerskih salona, ordinacija i ugostitelja, kreirao pakete koji bi trebali potpuno zadovoljiti njihove telekomunikacijske potrebe, a u konačnici donijeti i određenu uštedu.

ŠTO ODABRATI
U Iskonu tako nude različite pakete prilagođene različitim firmama. Iskon.DUO paket pod nazivom Basic Plus uključuje 600 minuta razgovora prema svim fisknim nacionalnim mrežama i 5 GB prometa, a cijena paketa uz brzinu do 10 Mbps iznosi 189 kn. Iskon.DUO Flat Komplet osigurava 150 minuta razgovora prema fiksnim te 60 minuta razgovora prema nacionalnim mobilnim mrežama, uz neograničen internet promet. Cijena paketa uz najnižu brzinu do 3 Mbps iznosi 189 kn, a za brzinu do 5 Mbps 229 kn. Naknada za paket s brzinom do 10 Mbps je 309 kn. Korisnici ovih paketa imaju mogućnost zatražiti i dodatnu telefonsku liniju kao i web hosting.

Tvrtkama koje imaju potrebu za većim brojem telefonskih priključaka namijenjeni su BIZnet.DUO paketi. Basic Plus po cijeni od 299 kn uključuje 4 telefonske linije, 600 minuta razgovora prema fisknim nacionalnim mrežama te 5 GB prometa uz brzinu do 10 Mbps. Flat Komplet uz neograničen internet promet uključuje 300 minuta razgovora prema fiksnim te 60 minuta razgovora prema nacionalnim mobilnim mrežama. Za brzinu do 3 Mbps cijena paketa iznosi 379 kn, a moguća je nadoplata za veće brzine kao i i za zakup web hostinga.

Svi paketi omogućuju i korištenja bežičnog pristupa internetu putem WLAN modema koji je uključen u paket.

U ČEMU JE KVAKA
Svi novi korisnici, osim uštede, imaju i dodatan razlog da se ovih dana odluče za neki od Iskonovih poslovnih paketa. Naime, uz flat pakete korisnici za samo jednu kunu dobivaju  USB hard disk PQI H550 od 320 GB ili GPS sustav MIO MOOV M300, ovisno o paketu kojeg izaberu. Obzirom da ponuda vrijedi do isteka zaliha nemojte čekati predugo. Ako se pitate u čemu je kvaka, zaparavo je nema. Za više informacija nazovite Iskonov odjel poslovne prodaje 01 6000 790 ili posjetite web stranice http://www.iskon.hr/za_tvrtke.

Komentara 4

OB
-obrisani-
07:12 21.05.2010.

Pazi ti njih, oni još uvjek računaju \"pakete usluga\" , umjesto flat svima. Pa di sam to zadnje vidio , a da, u Zimbabweu, Togu, ili tamo negdje da ti netko pukušava kao naplatiti \"promet\" hahah, i to koristeći se ukradenom TK mrežom, ukradenom od strane t-lopovcoma, pod čijim su i vlasništvom ovi u Iskonu. Razlika nikakava, jedino im je helpdesk malko kulturniji nego t-lopovcomov. Pa samo nahrupite...

Avatar Vladimir1204
Vladimir1204
19:51 20.05.2010.

Uzmite si Voipbuster (Voipbuster.com) i platite 1/10 cijene za telefoirati u koju drzavu hocete. Nije reklama, ja to upotrebljavam vec par godina.

Avatar neugodan
neugodan
14:02 20.05.2010.

Iskon + t-com = najveci lopovi u zemlji cija zarada pociva na nasoj infrastrukturi!!! ht je najveca kradja hrvatskog naroda od samostalne nam zemlje hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije