Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glossy magazin Top 505

Kako su plesale zvijezde hrvatskog poslovnog svijeta?

Ilustracija
Ilustracija/Pixabay
31.08.2023.
u 16:36

Tko je Schengen i euro dočekao sa slatkim brigama, a tko je na sve krize imao odgovor? U velikoj analizi poslovanja kompanija…

U petak, 29. rujna Poslovni dnevnik, a u subotu 30. rujna Večernji list donose glossy magazin Top 505 na još većem i luksuznijem formatu. Na 132 stranice otkrivamo sve o poslovanju 505 najuspješnijih kompanija na hrvatskom tržištu u 2022. godini s detaljnim pregledom po sektorima i industrijama…

Saznajte tko je od najvećih kompanija na hrvatskom tržištu kroz plinski kaos i godinu rata na europskom istoku prošao neokrznut, a koga su krize poljuljale. Tko je najviše odskočio s prihodima, tko su nove zvijezde na našem poslovnom nebu, a koje sektore očekuju najveće investicije u vremenu koje dolazi?

Otkrivamo kako su banke i financijski sektor plivali u posljednjoj godini kune i zašto je 2022. bila godina za pamćenje na tržištu kapitala, s rezultatima kakvi se ne pamte u posljednjih desetljeće i pol… A sve uspješnija IT scena uz rast prihoda našla se i pred najvećim izazovom u svome razvoju – kako od uslužne postati proizvodna djelatnost i koji su izazovi na tom putu?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije