Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igor Flak
Povratak na članak

Kako su Hrvati od Isusa napravili kauboja

Broncu smo osvojili zbog toga što Željko Babić poznaje rukomet, poznaje metodologiju treninga i vođenja utakmica, zbog toga što su Duvnjak, Kopljar i ostali dečki nakon prenaporne klupske sezone, mnogi i ozbiljnije ozlijeđeni naporno trenirali. Da ne kažem kako to čine već 15­-ak godina...

Komentari 2

BA
bakulušić
14:18 07.02.2016.

To nisu napravili Hrvati nego su to napravili Jugoslaveni. A to i sada čine. Najprije su hrvatske reprezentativce prozvali - "pakleni". Htjeli su ih prisvojiti. Kad to nisu uspjeli, prozvali su ih - "kauboji". I sad se s tim riječima igraju onako kako njima odgovara. Kako odgovara gospodinu Flaku! Isusa zazivaju i mole mu se i novinari. Pa nitko razuman neće reći da je Isus - novinar. Iako bi nam u Hrvatskoj jedan takav bio kao melem na ranu. U ovom jadu novinarskom!

VL
Avatar nuno
nuno
14:51 07.02.2016.

što bi značilo da ako promišljaš o životu nisi sretan?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.