Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isključite plin
Povratak na članak

Kako spasiti živu glavu ako vam prijeti poplava?

Najteže je u ovom trenutku u mjestu Virje Otok u Varaždinskoj županiji gdje se Drava izlila i prijeti kućama

Komentari 4

TM
trade_mark
08:46 06.11.2012.

DUZS dao naputak stanovništvu... kada? jutros u četiri sata kada su svi dućani otvoreni tako da svi mogu kupiti rezervne baterije??

VL
TA
Takaros
09:59 06.11.2012.

trade_mark, u situaciji u kojoj živimo, svijeće, baterije, konzerviranu hranu (ne na struju) moraš stalno imati doma. što ako Linić proglasi bankrot u siječnju? ako ostanemo bez struje i grijanja. moraš imati za nekoliko dana dok se situacija ne stabilizira i ne pronađeš način da ti i tvoji preživite ili da klisneš iz zemlje

VL
MO
modovisisajteMaraschino
10:51 06.11.2012.

skoro svake godine poplave i nikad ljudi spremni.... da živim na tom području pa čovječe bio bi spreman.... već odavno bi si napravio manji nasip u dvoristu oko međe a vreće s pijeskom bi bile uvijek spremne... ne znam kako to ljudima ne dolazi u glavu a svake godine čuđenje kako se to dogodi...

VL
SP
Spajki
14:05 06.11.2012.

jadni oni koji poslusaju vas savjet i uzmu automobilsku gumu da se spase od poplave...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.