Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvukli su se

Kako si je osuđena Lovrić Merzel osiguravala podršku: Savjetnici primili 3,7 mil. kn, ali USKOK ih nije optužio

31.03.2022.
u 18:08

Njezini savjetnici nisu radili ništa osim što su joj osiguravali vlast, a ona im je za to plaćala iz županijskog proračuna. Oni su to znali i primali te naknade, kaže odvjetnik Antonio Kaleb

Komentara 2

GE
geler203
18:21 31.03.2022.

"ali USKOK ih nije optužio" pa kada bi krenuli redom sotali bi bez cijele uprave. Npr. primjer Zagreba. Glavni kriminalac umro, ostali se ne diraju a milijardi nema.

IV
ivica.vranjic
08:54 01.04.2022.

Nisu optuženi, a ni spomenuti ni YUsipović, Mešić, Linjić, Omiljanović i ostala bratija koji su bili na bankomatu kod drugarice Marime....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?