Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljivo rješenje

Kako pokrenuti auto s praznim akumulatorom? Pogledajte video

aleksandra grdic
Foto: Boris Ščitar
1/2
19.10.2011.
u 15:23

Domišljati momci pronašli su način pokretanja automobila s praznim akumulatorom bez guranja.

Jeste li se ikada pitali kako pokrenuti automobil nakon što vam se isprazni akumulator, a nemate nikoga tko bi vas mogao pogurati?

Ako je odgovor potvrdan, pogledajte ovaj videoisječak koji prikazuje dvojicu Rusa kako na vrlo domišljat način uspijevaju pokrenuti svoju Ladu Samaru.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar drot kefa
drot kefa
15:48 19.10.2011.

Nije to nikakva domišljatost, tak pale svaki dan, znači nužnost

DU
Deleted user
15:53 19.10.2011.

A ako nemaš dizalicu u autu ili ako nemaš špagu što je vrča mogućnost onda je riješenje ciple cug.

AN
AnaB1982
15:41 19.10.2011.

nemate nikoga tko bi vas mogao pogurati, ili se nalazite na padini? šta je to padina? jel to nizbrdo? pa ako sam na nizbrdici onda je barem lako...daš kontakt, ubaciš u drugu i kad se auto malo zalaufa lagano pustišš kuplung i to je to... pa daj prvo pročitaj tekst nego ga staviš na VL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije