Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAX! DONOSI:
Povratak na članak

Kako (ne) ući na Maksimir

Ako ste jedan od onih, u posljednje vrijeme malobrojnih fanatika, koji posjećuju Dinamove utakmice, već vam je zasigurno svega dosta i ozbiljno razmišljate da odete u mirovinu, donosi Max!

Komentari 4

B2
bokida 2
11:58 21.04.2014.

Nitko vas neće pokolebati da uništite Dinamo za vjeke vjekova i ako mnogi i neznaju šta je Dinamo.Sada je šansa da ga uništite na krilima ove vlasti koja to jedva čeka jer mu nije mogla ništa sva ova desetljeća. Dinamomo i navijači oko njega su bili noćna mora komitetima i raznim vijećima i ako je bilo i gorih uprava od ove, pravi navijači su stradavali zbog Dinama kao institucije, a ne tamo nekih Canjuga i sličnih gazda.Nisam pobornik Mamića ali svim ovim razno raznim ispadima a ponajviše huliganskim ubija se klub Dinamo a nikako Mamići koji su tu samo u prolazu.

VL
Avatar kavasaki74
kavasaki74
22:18 20.04.2014.

mogu nas pokušavati slomiti sa svakakim igricama, ali nas nikad neće pokolebati da odustanemo u našoj borbi. Izbori !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.