Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za 20 prepada 7,5 godina zatvora
Povratak na članak

Kako je Kugla zbog kamatara pljačkao banke

Sud je Schneideru našao niz olakotnih okolnosti. Bio je smanjeno ubrojiv, iskreno je priznao sve za što se tereti, čime je ubrzao suđenje

Komentari 10

Avatar mali_Radojica- hibridni ratnik
mali_Radojica- hibridni ratnik
19:55 19.01.2017.

Jedno vreme su se inspektori iz Policijske uprave grada Beograda hvalili visokom procentom rešenih razbojničkih krađa.A kako su dolazili do tog procenta?Tako što uhvate jednog razbojnika pa mu nakaleme jedno desetak dela i tako se ratosiljaju nerešenih slučajeva,sudija ga kumulativno odrapi nekoliko godina i svi zadovoljni.BTW,jeste li primetili da sve većom upotrebom elektronskog novca pošteni pljačkaš rizikuje za male sume i praktično više nema šta da opljačka? :)

VL
DU
Deleted user
19:15 19.01.2017.

A zašto mora vratiti pare? Pa onaj Čobanković je dobio za 30 milijuna kuna guljenje krumpira, kada je ogulio sve krumpire rekao je da mu je savjest mirna. Znači prema sucima ove države ako političara iz zna se stranke uzmee državi pare to skoro nije kazneno djelo. Dok u isto vrijeme ovaj koji je opljačkao hrpu privatnika naziva se kriminalcom i razbojnikom.

VL
PA
pan-am
18:43 19.01.2017.

Ma pustite ga nek pljačka i dalje to je naj bolje ,20 razbojstava ma to je nevin čovjek.

VL
Avatar gasparini.arte
gasparini.arte
19:45 19.01.2017.

Dali je bankarima u interesu da budu pljackani u Hrvatskoj? Nonsens na prvu ali svugdje u Europi postoje cilindri na ulazu i i pljacka je time jako jako otezana. Kod nas su zastitari i cemu oni sluze ako moze svako usetati sa plasljivcem i odnesti pljen. Nesto tu smrdi jako jer banke ocito ne gube da im nije to jos extra zarada.

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
19:03 19.01.2017.

bilo bi bolje da je odradio kamatare... manje bi dobio a i društvo bi bilo bar malo uljuđenije....

VL
AN
antidogmatik
18:58 19.01.2017.

"Iako nemam stručnog zvanja, tijekom godina svašta sam naučio raditi" Među ostalim i pljačkati nevine banke, a INA-u radi preskupih naftnih derivata. Osveta na osebujan način.

VL
BI
bijeliptic
18:50 19.01.2017.

kako vas nije stid u hrvatske novine u srid zagreba srpskim jezikom pisati koliko prepada koliko krađa koliko pokušaja ma nikako nije hrvatska riječ PREPAD ILI JE NAPAD ILI JE AKCIJA ILI JE KEVINA RUKATKA ALI PREPAD SIDGURNO NIJE HRVATSKA RIJEČ-

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.