Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
a gdje je prosinac?

Kako je Google ukrao Božić: Otkriven bug na novom Androidu

google android
Reuters/PIXSELL
20.11.2012.
u 22:55

Nova verzija Androida misli da godina ima samo 11 mjeseci, zajedljiv je komentar Business Insidera

Google je slučajno "preskočio" Božić, piše CNN. Naime, aplikacije u novoj verziji Googleova operativnog sustava za mobilne uređaja preskočila je prosinac i brojne korisnike ostavila u zbunjenosti. Nije dugo trebalo čekati na zajedljive reakcije na internetu.

"Je li Google novi Grinch koji je ukrao Božić? Prosinac zna biti skup i stresan, no čini se da Google ima aplikaciju kojom se to može izbjeći", piše tehno-portal CNET, dok je Business Insider objavio kako "nova verzija Androida misli da godina ima samo 11 mjeseci".

Iz Googlea su najavili popravak problema na Androidu 4.2, koji se nalazi na brojnim uređajima, poput Googleova telefona Nexus i tableta Nexus 7.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije