Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIČA O MLADIĆU
Povratak na članak

Kako je džihad došao u Njemačku

Koautor romana Peter Mathews o Kadiru kaže: "Sve izmišljeno, a pritom istinito"

Komentari 14

DA
Darko22
22:37 28.08.2016.

Kako je džihad došao u Njemačku ? Na isti način na koji će eventualno doći i u Hrvatsku, putem globalističkih političara, naivnih ljevičara i ""izbjegličkog"" vala.

VL
FI
fiberglas
22:53 28.08.2016.

Kad bude u nekom prihvatnom centru, dal u srbiji il nedaj Bog kod nas, roknuo neki ruksak , nekog vrlog đihadiste ( on je sunit, recimo, a njegova ekipa ga ubaci među šijite koji uglavnom bježe glavom bez obzira, pa kad procijeni da je raje najviše plus tamo nekih , ´´nevjernika´´samo stisne gumbeka i ...eto ´´belaja´´). Što? Mislimo da ovo nije moguće? Koliko je policija uspjela kvalitetno pretražiti onih 600 i kusur tisuća koji su protabanali kroz Opatovac i Sl. Brod? Bi li toga bilo da Mutti nije raširila ručice i rekla bitte wilkomen?

VL
SU
sudac21
06:56 29.08.2016.

Početak brisanja muslimanske vjere... svi muslimani će zbog naopakog tumačenja kurana biti ugroženi.

VL
SB
silvia_bilic
17:46 29.08.2016.

Na poziv!

VL
KN
knewitzf
14:07 29.08.2016.

terorističkim napadom usa na sadam i gadafija i njihovim ubistvom pomogli su usa oslobsdžanju kolega tetorista

VL
KN
knewitzf
14:05 29.08.2016.

sa gospođom merkel je došo

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:11 29.08.2016.

nije problem džihad u njemačkoj, nego kako je zapad ušao u arapski svijet, tu je srce problema. kads u sadam, gadafi, bili na životu i vladali, niste imali tolke rijeke izbjeglica. sadam vam je smetao, vašim planovima. pod 'vaši' smatramram i vas (a radi vas sam i ja!), jer moramo biti svjesni da se hrv politika dosta rano odredila da je ona dio tog zapadnog svjetonazora, pa onda smo to i mi. uvođenje demokracije u irak, libiju, je bio jedan medijski mamac. iračka sloboda! kakav naziv za okupacijski napad na jednu suverenu zemlju. nikad više irak neće biti sila kao što je bio, neće biti prijetnja saudijcima i kuvajćanima, sad će moći nastaviti krasti iračku naftu (početak sukoba iraka i kuvajta i jest sukob oko nafte u pograničnom području iraka, gdje su kuvajćani počeli bušiti, a naši mediji lukavo prešutili). sad tu pričate da su svi muslimani kriminalci. pa onda za njih, muslimane, morate prihvatiti i za nas gorku činjenicu da su svi kršćani, tj. zapadnjaci, jako loši ljudi, i da ih trebau ništiti. jer nikad, ali baš nikad, ne smijemo zaboraviti da smo mi, 'zapad', uništili irak, siriju, libiju, da mi, 'zapad', kontroliramo sjever afrike, da mi', zapad', krademo sve rersurse i sva bogatstva jadnim narodima, da ih mi, 'zapad', držimo u srednjem vijeku. mi smo problem, ne oni. oni su samo rezultat naših postupaka. oni, oni su teroristi. mi smo uljuđeni, ne...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.