Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskon
Povratak na članak

Kako i u vašoj firmi uštedjeti na internetu i telefonu

Odvjetnički uredi, apoteke, frizerski saloni, ordinacije i ugostitelji uz malo truda mogu ostvariti uštede na računima za telekomunikacijske usluge.

Komentari 4

OB
-obrisani-
07:12 21.05.2010.

Pazi ti njih, oni još uvjek računaju \"pakete usluga\" , umjesto flat svima. Pa di sam to zadnje vidio , a da, u Zimbabweu, Togu, ili tamo negdje da ti netko pukušava kao naplatiti \"promet\" hahah, i to koristeći se ukradenom TK mrežom, ukradenom od strane t-lopovcoma, pod čijim su i vlasništvom ovi u Iskonu. Razlika nikakava, jedino im je helpdesk malko kulturniji nego t-lopovcomov. Pa samo nahrupite...

VL
Avatar Vladimir1204
Vladimir1204
19:51 20.05.2010.

Uzmite si Voipbuster (Voipbuster.com) i platite 1/10 cijene za telefoirati u koju drzavu hocete. Nije reklama, ja to upotrebljavam vec par godina.

VL
Avatar neugodan
neugodan
14:02 20.05.2010.

Iskon + t-com = najveci lopovi u zemlji cija zarada pociva na nasoj infrastrukturi!!! ht je najveca kradja hrvatskog naroda od samostalne nam zemlje hrvatske.

VL
OB
-obrisani-
16:40 22.05.2010.

Komedija jest pogotovo to što oni brzinu od smiješnih 3Mbps stavljaju u \"biznis\" paket. Šta da radim s time? Čitam mail? i ništa drugo...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.